به گزارش خبرگزاری مهر، در پیام غلامرضا شاهکرمی خطاب به خانواده بزرگ صنعتنفت و مردم کشورمان آمده است: «تیم نفت تهران به عنوان نماینده ایران در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا، سهشنبه 28 بهمنماه به مصاف تیم الجیش قطر میرود و این دیدار می تواند با حمایت شما هواداران پرشور فوتبال کشورمان، به صعود نفت به مرحله گروهی منجر شود.
از این رو از تمامی اعضای خانواده بزرگ صنعتنفت بهویژه هواداران فوتبال درخواست می کنم در صورت امکان با حضور در ورزشگاه آزادی و تشویق نماینده ایران در این رقابتها، موجبات پیروزی این تیم را فراهم آورند. بدون شک صعود تیم نفت تهران به مرحله گروهی مسابقات لیگ قهرمانان آسیا، نشانگر اقتدار ورزش کشور و سربلندی ایران عزیزمان خواهد بود.»
از سوی دیگر و به منظور تسهيل در حضور تماشاگران و هواداران فوتبال در ورزشگاه آزادی، تماشای ديدار تيم هاي نفت ايران و الجيش قطر در مرحله پلیآف ليگ قهرمانان آسيا رايگان خواهد بود.
دیدار تیمهای نفت ایران و الجیش قطر در مرحله سوم و پایانی پلیآف لیگ قهرمانان آسیا ساعت 18 روز سهشنبه 28 بهمنماه سال 93 در ورزشگاه آزادی برگزار میشود.
نظر شما