پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ بهمن ۱۳۹۳، ۱۶:۱۰

رئیس بخش مسابقات آثار چاپی خبر داد؛

۳۵۰۰ اثر در بخش مسابقات آثار چاپی جشنواره صنعت چاپ رقابت می‌کنند

۳۵۰۰ اثر در بخش مسابقات آثار چاپی جشنواره صنعت چاپ رقابت می‌کنند

رئیس بخش مسابقات آثار چاپی چهاردهمین جشنواره صنعت چاپ از رقابت ۳۵۰۰ اثر در این دوره از جشنواره خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین رحیمی‌یگانه گفت: ۵۰۰ اثر شرکت کننده در جشنواره از طریق مراجعه به سایت، ثبت‌نام خود را انجام داده‌اند. همچنین ۳۰۰۰ اثر به دبیرخانه ارسال شده که این‌آثار پس از ثبت‌نام و تعریف بارکد در جشنواره شرکت داده شدند.

وی همچنین درباره تعداد داوران داوطلب برای حضور در داوری‌های این دوره از مسابقات آثار چاپی گفت:‌ حدود ۱۵ داور اعلام آمادگی کرده بودند و در یک جلسه عالی داوری، صلاحیت برخی از این داوران تایید شد و آنها به لیست داوران این دوره از جشنواره مسابقات آثار چاپ افزوده شدند. البته از تمام داورانی که در دوره‌های پیشین حضور داشتند، برای حضور در این دوره از مسابقات جشنواره دعوت به عمل آمد.

رحیمی‌یگانه ادامه داد: در کنار میزان شرکت‌کنندگان، مهمترین تفاوت این دوره از جشنواره داوری آثار است. زیرا لیست داوران در سایت وجود دارد و از سوی دیگر معیارهای داوری نیز مشخص و معین شده‌اند. همچنین آثاری که اریه شده‌اند مشخص هستند که در چه گروه‌هایی ثبت‌نام کرده‌اند.

کد خبر 2499796

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha