پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ بهمن ۱۳۹۳، ۱۱:۳۲

روز دوم همایش راهنمایان گردشگری/

آرامگاه فردوسی گلباران شد/ رشد گردشگری در گرو توجه به جوامع محلی

آرامگاه فردوسی گلباران شد/ رشد گردشگری در گرو توجه به جوامع محلی

آرامگاه فردوسی در دومین روزم گردهمایی راهنمایان گردشگری که روز «شعرا» نام دارد، گلباران شد. همچنین انجام حرکات موزون و موسیقی محلی بخشی از برنامه افتتاحیه این روز بود.

به گزارش خبرنگار مهر، امروز ۲۹ بهمن ماه بعد از دومین روز از هشتمین گردهمایی راهنمایان گردشگری که «روز شعرا» نام دارد، آرامگاه حکیم ابوالقاسم فردوسی گلباران شد.

این مراسم که هم اکنون در طوس و در آرامگاه فردوسی در حال برگزاری است، با حلقه ای انسانی به دور آرامگاه فردوسی و گلباران این مکان آغاز شد. ۵۵۰ راهنمای گردشگری از استان ها و شهرهای مختلف در این همایش شرکت کردند هر کدام از این راهنماها با لباس های محلی خود که رنگ‌ها و شکل های متنوعی دارد، به دور آرامگاه فردوسی حلقه زدند تا به این شاعر بزرگ ادای دین کرده باشند.

انجام حرکات موزون و موسیقی محلی (موسیقی کرمنجی‌های شمال خراسان) بخش دیگری از این مراسم است؛ چراکه شعار امسال روز راهنمایان گردشگری «جوامع محلی، توسعه گردشگری» است. موسیقی، بخشی از فرهنگ هر قوم را تشکیل می دهد. لباس ها و غذاهای محلی نیز در شمار فرهنگ یک قوم به شمار می روند و رونق و رشد گردشگری در گرو توجه به قومیت های مختلف و تفاوت ها و آداب و رسومشان است.

پس از بازدید از آرامگاه فردوسی، راهنمایان گردشگری به شهر جدید بینالود می روند و دومین روز از هشتمین همایش راهنمایان گردشگری با رفتن به نیشابور و دیدار از آرامگاه خیام و عطار به پایان می‌رسد. در نیشابور قرار است نمایشگاهی از غذاهای محلی برگزار شود.

راهنمایان گردشگری در نخستین روز از گردهمایی خود به زیارت امام هشتم مشرف شدند و از موزه آستان قدس رضوی بازدید کردند. در این روز همچنین ۱۵ کارگاه با موضوعات مختلف گردشگری برگزار شد.

هشتمین همایش راهنمایان گردشگری از ۲۸ بهمن ماه تا اول اسفند در استان خراسان رضوی و شهرهای مشهد، طوس و نیشابور برپا است.

کد خبر 2500099

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha