پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲ اسفند ۱۳۹۳، ۲۰:۳۹

حسن ‌نژاد:

مدیران به محورهای اقتصاد مقاومتی توجه ویژه داشته باشند

مدیران به محورهای اقتصاد مقاومتی توجه ویژه داشته باشند

تبریز – عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی گفت: مدیران باید به محورهای اقتصاد مقاوتی توجه ویژه ای داشته و با تمام توان سیاستهای مربوط به آن را اجرا کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسن‌ نژاد عصر شنبه در جلسه شورای برنامه ریزی و هماهنگی عملیاتی کردن سند تدبیر توسعه استان با اشاره به اینکه عمل به منویات مقام معظم رهبری باعث شکوفایی اقتصاد کشورمان می شود، گفت: ایشان تاکید بسیاری بر اجرای اقتصاد مقاومتی دارند.

وی با بیان اینکه اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی می تواند باعث شکوفایی کشور و رشد و توسعه همه استان ها شود، افزود: ما در کشورمان منابع زیادی داریم که استفاده از آنها باعث خودکفایی و عدم نیاز به بیگانگان می شود.

این نماینده مردم مرند و جلفا همچنین در خصوص سند تدبیر و توسعه استان اظهار داشت: ظرفیت ها و پتانسیل های زیادی در مرکز استان و سایر شهرستان ها وجود دارد که باید از آنها در این سند استفاده شود.

وی با تاکید بر اینکه سند تدبیر و توسعه آذربایجان شرقی بر اساس اقتصاد مقاومتی تدوین شده است، ابراز داشت: باید مدیران به محورهای اقتصاد مقاومتی توجه ویژه ای داشته باشند و با تمام توان این سیاست ها را اجرا کنند.

کد خبر 2502448

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha