به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عباس امینی در خطبه های این هفته نماز جمعه شهرستان شاهرود با تاکید بر این که برگزاری رزمایش نیروهای مسلح از نظر نظامی و اقتصادی به نفع کشور است افزود: رزمایش نیروهای ارتش و سپاه پاسداران ایران، پیام آور صلح و دوستی برای مردم و کشورهای منطقه است.
وی با بیان این مطلب که ملت ما نسبت به اهداف دشمن در دامن زدن به ایران هراسی و شیعه هراسی آگاه هستند و هرگز در فکر تجاوز به کشوری نبودند، و برای دفاع از خود هم منتظر کسب تکلیف از کسی نخواهند ماند خاطر نشان کرد: به فرموده مقام معظم رهبری، همه تحریم ها باید یکجا پایان یابد و مردم زیربار زیادی خواهی دشمنان نظام نخواهند رفت.
امام جمعه موقت شاهرود با اشاره به این که به نتایج مذاکره تیم هسته ای ایران با گروه ۱+ ۵ امیدوار هستیم تصریح کرد: تیم هسته ایران در این کارزار دیپلماتیک سربلند خواهند شد، اگر توافقی صورت نگرفت، چیزی را از دست نخواهم داد، و در برابر زیادی خواهی دشمن مقاومت خواهیم کرد.
امینی با بیان این مطلب که در صورت توافق منافع ایران تامین خواهد شد، دولت و ملت هم متوجه شدند که نباید به اقتصاد متکی به درآمدهای نفت وابسته باشند عنوان کرد: باید به سمت اقتصاد مقاومتی مورد نظر مقام معظم رهبری که اصول آن ابلاغ شد، رفت و مجلس هم زمینه اجرای چنین اقتصادی را فراهم کند.
وی به توطئه افکنی دشمنان علیه مردم سوریه، عراق،یمن و بحرین اشاره کرد و ادامه داد: مسلمانان می توانند در سایه اتحاد و برادری خود را از توطئه دشمنان نجات دهند.
خطیب این هفته نماز جمعه شاهرود با یادآوری این مطلب که از ویژگی های آموزش اسلامی تاکید و توجه به پرورش فرزندان است اذعان داشت: با توجه به اهمیت و حساسیت مساله تربیت در آموزش وپرورش، مدرسه بهترین تاثیرگذاری را در شکل گیری شخصیت دانش آموزان دارد.
امینی با اشاره به شهادت حضرت زهرا(س) به روایتی در۱۳جمادی الاول و پرسش مومنان و این که مردم باید همانند دهه محرم از ایام فاطمیه بهره برداری کنند ابراز داشت: پیشنهاد این است مردم ضمن داشتن توسل در پنج روز اول فاطمیه و احترام به دهه فاطمیه، در پنج روز دوم، مجلس عقد و عروسی فرزندان و محافل خیر را مطابق شئون اسلامی برگزار کنند.
نظر شما