پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۹ اسفند ۱۳۹۳، ۱۳:۳۹

پرزحمت:

ایجاد برند در صادرات کشمش استان قزوین ضروری است

ایجاد برند در صادرات کشمش استان قزوین ضروری است

قزوین- رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قزوین گفت: با توجه به نقش برندسازی در فرآیند فروش بهتر، ایجاد برند در صادرات کشمش استان قزوین ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر، مهندس علی پرزحمت صبح شنبه در جمع خبرنگاران رسانه های استان بیان کرد: نام تجاری یکی از عوامل بسیار مهم در تجارت و  عرضه تولیدات است و اگر تولید کنندگان کشمش استان تجاری  داشته باشند، محصولات خود را راحت تر به فروش می رسانند.

وی در رابطه با این موضوع که بیش از ۴۰ درصد از کشمش کشور، در استان قزوین تولید می شود، افزود:  تولید کنندگان و صادرکنندگان کشمش استان  می‌توانند با استفاده از تکنولوژی مدرن، افزایش کیفیت  و ایجاد برند، سهم بیشتری را  در بازارهای جهانی کسب کنند.

این مسئول با اشاره به اینکه کشمش استان قزوین از کیفیت بسیار بالای برخوردار است،  بیان کرد: صادر کنندگان می توانند از  کیفیت بالای کشمش استان قزوین در جذب مشتریان خود و همچنین ساخت برند مخصوص استان اقدام کنند.

پرزحمت با بیان اینکه کشمش تولیدی استان باید با برند استان قزوین صادر شود، افزود: در این راستا تولید کنندگان ، تجار و بخش خصوصی اجازه ندهند کشمش استان به نام‌های مختلف صادر شود و به نوعی با ایجاد برند به پیشبرد اهداف صادراتی این محصول کمک کنند.

 وی حل مشکلات کشمش استان را یکی از اولویت‌های سازمان صنعت، معدن و تجارت  اعلام کرد واظهار داشت: استان قزوین با داشتن ۷۵ هزار هکتار باغ انگور و تولید سالانه ۳۰۰ هزار تن محصول می تواند،  سهمی قابل توجهی از صادارات در  بازار های هدف را از آن خود کند.

کد خبر 2508243

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha