به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری هفتمین جشنواره داستان انقلاب صبح امروز بدون حضور علیرضا مدیر مرکز آفرینش های ادبی حوزه هنر یو با حضور حسین فتاحی دبیر هنری این جشنواره و ساسان ناطق مدیر کارگاه قصه و رمان حوزه هنری برگزار شد.
در این نشست خبری حسین فتاحی در سخنانی اظهار داشت: جشنواره داستان انقلاب با این هدف ایجاد شد که بتواند منجر به تولید تعداد بیشتری داستان کوتاه و بلند درباره انقلاب اسلامی در کشور شود و استعدادهای موجود در این زمینه را شناسایی و در یک کلام تنور این جریان ادبی را در کشور گرم نگاه دارد.
وی ادامه داد: در این دوره در فراخوان جشنواره تغییراتی اعمال شد از جمله اینکه موضوعاتی به جشنواره اضافه شد و مضامینی مورد توجه برای خلق اثر ادبی در جشنوار گستردهتر دیده شد و این مساله در نهایت منجر به حضور ۳۸۳ اثر از ۲۳۸ هنرمند در این دوره از جشنواره شد
به گفته فتاحی این تعداد اثر شامل ۸۱ داستان کوتاه کودک و نوجوان، ۱۸ رمان نوجوان، ۲۲۵ داستان کوتاه بزرگسال و ۸۹ رمان بزرگسال است.
فتاحی در بخشی دیگری از اظهارات خود به بازبینی این آثار توسط خسرو باباخانی و عزتالله الوندی اشاره کرد و گفت: از مجموع آثار رسیده به دبیرخانه ۱۳ داستان کوتاه کودک و نوجوان، ۷ رمان نوجوان، ۴۰ داستان کوتاه بزرگسال و ۱۲ رمان بزرگسال به مرحله نهایی داوری رسید.
دبیر هنری هفتمین جشنواره داستان انقلاب در ادامه به موضوع کیفیت آثار اشاره کرد و گفت: در بخش رمان آثار امسال بهتر و هنرمندانهتر از سال های قبل تالیف شده بود و در بخش کودک نیز کیفیت به اندازهای بود که هم رتبه اول و هم دوم و سوم معرفی خواهند شد.
تنها سالی یکبار دور هم جمع میشویم!
وی اما در ادامه به بیان برخی گلایههای خود از مدیران حوزه هنری پرداخت و گفت: زحمت زیادی هر سال برای برگزاری این جشنواره کشیده میشود اما در نهایت تنها سالی یکبار دور هم جمع میشویم.
فتاحی تصریح کرد: قرار ما با دوستان حوزه این بود که وقتی این جشنواره سالانه برگزار میشود، در طول سال نیز تنورش داغ نگاه داشته شود و اردوها و نشست ها گپ و گعده برای برگزیدگان و شرکت کنندگان در جشنواره برگزار شود. من خواهش می کنم حوزه به این مساله توجه کند و ترتیبی داده شود که در طول سال بیشتر امکان دیدن و احوال پرسی از حاضران در جشنواره مهیا شود.
دبیر هنری جشنواره «داستان انقلاب» افزود: جشنواره داستان انقلاب زمانی به نتیجه مطلوب میرسد که گام نهایی بعدی نیز برای آن برداشته شود.
فتاحی تأکید کرد: ما الان هفت سال است که در حال رفتن در یک مسیر تکراری هستیم و تنها هر سال جشنواره را برگزار ولی از آن بهره برداری اساسی نمیکنیم. به نظرم باید به مساله چاپ این آثار و نیز مانور دادن به روی نویسندگان ادبیات انقلاب توجه بیشتری شود. من این را سال قبل هم گفتم ولی اتفاقی تا به حال رخ نداده است.
نظر شما