پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ اسفند ۱۳۹۳، ۱۳:۵۲

برگزاری مراسم عزاداری ایام فاطمیه دربیت نماینده ولی فقیه درلرستان

برگزاری مراسم عزاداری ایام فاطمیه دربیت نماینده ولی فقیه درلرستان

خرم آباد - مراسم سوگواری ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) در بیت نماینده ولی فقیه در استان لرستان برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم سوگواری ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) در بیت نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد برگزار می شود.

رئیس دفتر نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد در این رابطه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: مجلس سوگواری شهادت بانوی دو عالم ام الائمه حضرت فاطمه زهرا(س) از دوازدهم اسفند ماه سالجاری به مدت سه شب همراه با نماز مغرب و عشا در محل بیت نماینده ولی فقیه در استان لرستان برگزار می شود.

حجت الاسلام مومنی یادآور شد: در این راستا از عموم برادران ایمانی و عاشقان اهل بیت عصمت و طهارت دعوت می شود در این مراسم معنوی که همراه با اقامه نماز جماعت، مداحی و سخنرانی است شرکت کنند.

کد خبر 2509866

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha