به گزارش خبرنگار پارلماني "مهر"، عباسي نماينده رودسر و عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي در موافقت با وزير پيشنهادي آموزش و پرورش اظهار داشت: بنده در مورد وزير پيشنهادي قبلي كه معرفي شده بود به عنوان مخالف صحبت كردم اما الان به عنوان موافق صحبت مي كنم و انتظار داشتم آقاي جلالي منصفانه تر بررسي كند و از بيان كلماتي كه در سخنان خود راجع به فرشيدي گفته است، استغفار كند.
وي خطاب به جلالي گفت: شما مي توانيد در مورد مسائل سياست خارجي بهتر نظر دهيد تا آموزش و پرورش؛ ما كه در كميسيون آموزش و تحقيقات هستيم به اين تشخيص رسيده ايم كه فرشيدي با توجه به سوابق علمي و آموزش و مديريتي كه دارد حتما فردي موفق در سنگر آموزش و پرورش خواهد بود.
نماينده رودسر در مجلس شوراي اسلامي افزود: ايشان در دوران شهيد باهنر مسئوليت گرفتند كه بهترين تحول اساسي در مسائل تربيتي را در دوره شهيدان رجايي و باهنر داشته و خدمات شايسته انجام دادند.
وي در ادامه خاطرنشان كرد: فرشيدي از مديران آن دوره و در زمان حال هم مقالات به روز داشته اند، بنابراين آشنا به مباحث و فرآيند تعليم و تربيت مديران اسلامي هستند.
وي با توجه به اينكه در عصر دانايي محوري هستيم، اظهار داشت: نگاه دانش آموزان و معلمان و نگاه مسئولان نظام بايد بر سه مولفه اصلي باشد. حس مشترك ايشان به فرهنگيان از نظر محتوايي قضيه بسيار مهمي خواهد بود و ايشان بسيار خوب مي توانند عمل كنند. چيزي كه مهم است كار براي عملي كردن قوانين مدون آموزش و پرورش است كه وي با تيم همراه خود خواهد توانست تحولي را كه در سال هاي گذشته آموزش و پرورش شاهد آن نبوده ايم ، عملي كند.
عباسي با بيان اينكه در منابع انساني به لحاظ ساماندهي بسيار آشفته و نابسامان هستيم، تصريح كرد: چرا نبايد به فكر ساماندهي معلمان حق التدريس باشيم اينكه در برنامه فرشيدي ارتقاء شغلي معلمان مورد توجه قرار داده شده است چه ايرادي دارد؟ كساني كه 600 امتياز آورده اند بايد از ارتقا شغلي برخوردار باشند اين از وظايف رئيس آموزش و پرورش است.
وي در ادامه، بحث رفع مشكلات بازنشستگان و بيمه معلمان و پرداخت معوقه هاي فرهنگيان را هم درگير برنامه هاي مثبت فرشيدي دانست.
عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس در پايان فرشيدي را به عنوان فردي متعادل و متوازن خواند و گفت: فرشيدي مي تواند در صحت خود موفق عمل كند و ما هم در كميسيون آموزش و تحقيقات به وي كمك و گره گشايي خواهيم كرد.
نظر شما