پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۶ اسفند ۱۳۹۳، ۱۰:۵۶

در سفر یک روزه به تهران؛

الجوده با روحانی و ظریف دیدار می کند

الجوده با روحانی و ظریف دیدار می کند

وزیر امور خارجه اردن در سفر یک روزه خود به تهران امروز با رئیس جمهور و وزیر امور خارجه کشورمان دیدار می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر الجوده، وزیر امور خارجه اردن شب گذشته وارد تهران شد.  

وزیر امور خارجه اردن در سفر یک روزه خود به تهران قرار است با محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه  کشورمان دیدار و گفتگو کند.

همچنین الجوده امروز با حسن روحانی، رئیس جمهور کشورمان و برخی دیگر از مقامات ملاقات خواهد داشت.

سفر یک روزه وزیر امور خارجه اردن به تهران به دعوت وزیر امور خارجه کشورمان و در پاسخ به سفر ظریف در دی ماه سال گذشته است.

اگرچه سفر این مقام اردنی به تهران پس از شانزدهمین اجلاس سران عدم تعهد در سال ۹۱ در کشورمان اولین سفر مقامات اردن به ایران است، اما این سفر در راستای روابط دو جانبه دو کشور از مدتی پیش برنامه ریزی شده است و بر خلاف برخی گمانه زنی ها به نطر نمی رسد ارتباطی با سفر وزیر امور خارجه آمریکا به عربستان و دیدار جان کری با وزرای خارجه کشورهای عربی در زمینه مذاکرات هسته ای داشته باشد.  

کد خبر 2512925

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha