پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۷ اسفند ۱۳۹۳، ۵:۱۹

در گفتگو با مهر عنوان شد؛

پرداخت مطالبات داروخانه ها دوباره به تاخیر افتاد/خلف وعده بیمه ها

پرداخت مطالبات داروخانه ها دوباره به تاخیر افتاد/خلف وعده بیمه ها

رئیس انجمن داروسازان ایران، از بازگشت روند تاخیر در پرداخت مطالبات داروخانه ها از سوی بیمه ها خبر داد و گفت: بیمه ها ۴ ماه است که پرداخت مطالبات داروخانه ها را به تاخیر انداخته اند.

دکتر رهبر مژدهی آذر در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهارداشت: با روی کار آمدن دولت یازدهم و تغییرات مدیریتی در وزارت بهداشت و سازمان های بیمه گر، پرداخت مطالبات داروخانه ها تا حدودی به روز شده بود ولی دوباره چند ماه است که شاهد تاخیر در پرداخت مطالبات داروخانه ها هستیم.

وی با اعلام اینکه آخرین پرداختی بیمه ها به داروخانه ها مربوط به مهر ماه است، گفت: بر اساس آنچه که بیمه ها تعهد دارند، می بایست تا الان مطالبات آبان و آذر نیز پرداخت می شد.

مژدهی آذر با عنوان این مطلب که بر اساس قانون می بایست ۶۰ درصد مطالبات داروخانه ها در زمان تحویل نسخه ها پرداخت شود، تاکید کرد: با این شرایط نیز، باید ۶۰ درصد از مطالبات ماههای دی و بهمن نیز پرداخت می شد که متاسفانه انجام نشده است.

رئیس انجمن داروسازان ادامه داد: وقتی داروخانه ها در پرداخت تعهدات شان به دارایی و بیمه ها تاخیر می کنند، برای آنها جریمه تعلق می گیرد. در حالی که مطالبات داروخانه ها از بیمه ها، با تاخیر پرداخت می شود.

کد خبر 2513406

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha