پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۸ اسفند ۱۳۹۳، ۱۴:۰۸

شیخ علی جمعه:

محافظت از هویت اسلامی، اجماع همه بزرگان دین است

محافظت از هویت اسلامی، اجماع همه بزرگان دین است

مفتی سابق و عضو هیأت العلمای مصر با محكوم كردن اقدامات تروریستهای تكفیری در جهان اسلام،‌ تاكید كرد: محافظت از هویت اسلامی، اجماع همه بزرگان دین است.

به گزارش خبرگزاری مهر، شیخ "علی جمعه"با اشاره به اقدامات گروه تكفیری داعش، گفت: داعش مانند کمونیست‎ها درپی نابودی اسلام است. 

وی افزود: محافظت از هویت اسلامی، اجماع همه بزرگان دین است. اسلام باید در برابر جهالت، تجاوز و اقدامات جنایتکارانه دشمنان در امان باشد.
 
شیخ علی جمعه جریان تروریستی داعش را خارج از دین خواند و تصریح کرد: داعش، خوارج و بی‎دین‎ها با هم برابر و اهدافشان یکسان است.
 
وی اجتهاد در اسلام را بر اساس فهم قرآن کریم، سنت نبی اکرم (ص) و روایات دانست و تصریح کرد: علمای مذاهب اسلامی در بسیاری از مسائل قطعی مانند خمر، زنا، گوشت خوک، نماز یومیه، ازدواج، طلاق و امثال این احکام با یکدیگر اختلاف ندارند.
 
این عالم مصری خاطرنشان ساخت: بررسی مسائل ظنی و توجه به آنان سبب اختلاف اندیشه و آرا می‎شود. علمای بسیاری برای حفظ اصول دین و مسائل قطعیه اسلام تلاش کرده‎اند.

کد خبر 2514672

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha