به گزارش خبرنگار مهر، مهدی محمد زاده عصر دوشنبه در نشست خبری جشنواره خلاقیت و نوآوری در هنرهای اسلامی و صنایع دستی در دانشگاه هنر اسلامی تبریز با اشاره به اینکه ۹۰ هنرمند مسلمان از ۴۵ کشور به مدت یک هفته در تبریز در غرفه های اختصاص یافته به تولید اثر هنری، نمایش و فروش آن می پردازند، ادامه داد: در این جشنواره جایزه بین المللی تبریز در حوزه هنرهای اسلامی بنیان گذاشته می شود.
وی با اشاره به اینکه در بخش کنگره نمایشگاه ۴۵ سخنران مدعو به ارائه مقاله می پردازند، گفت: جشنواره خلاقیت و نوآوری در هنرهای اسلامی و صنایع دستی، با مشارک سازمان همکاری های اسلامی ۱۸ لغایت ۲۵ اردیبهشت ماه در دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار می شود.
محمد زاده با بیان اینکه این جشنواره با هدف نهایی کردن انتخاب تبریز به عنوان پایتخت نگارگری جهان اسلام برگزار می شود، ادامه داد: تاکنون در هیچ کجای جهان در حوزه هنرهای اسلامی جایزه بین المللی وجو د نداشته و تبریز برای نخستین بار اقدام به این کار کرده است.
رئیس دانشکده هنرهای اسلامی دانشگاه هنر اسلامی تبریز با تاکید بر اینکه در بخش ملی نیز هنرمندان ایرانی بین ۱۵ تا ۳۵ سال به رقابت می پردازند، اظهار داشت: در پایان نفرات برگزیده به عضویت بنیاد نخبگان درخواهند آمد.
نظر شما