پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ اسفند ۱۳۹۳، ۸:۴۰

کوهی خبر داد"

پارک جنگلی بی‌بی‌یانلو آستارا برای مسافران نوروزی بازگشایی می‌شود

پارک جنگلی بی‌بی‌یانلو آستارا برای مسافران نوروزی بازگشایی می‌شود

آستارا- شهردار آستارا گفت: با آماده‌سازی تفرجگاه و محل اسکان و ارائه خدمات، پارک جنگلی بی‌بی‌یانلوی آستارا برای استفاده مسافران نوروزی بازگشایی می‌شود.

علی کوهی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: پارک جنگلی بی‌بی‌یانلو از بزرگ‌ترین پارک‌های جنگلی دست‌کاشت گیلان است که با آماده سازی این تفرجگاه، برای روزهای نوروز، آماده پذیرایی از مهمانان داخلی و خارجی خواهد بود.

وی هدف از ساماندهی بوستان جنگلی بی‌بی‌یانلو را ایجاد جاذبه‌های گردشگری در منطقه مرزنشین آستارا و پاسخگویی به نیازهای رو به توسعه این صنعت عنوان کرد.

کوهی به راه‌اندازی پارک جنگلی بی‌بی‌یانلو در ایام نوروز برای استفاده گردشگران اشاره کرد و افزود: پارک جنگلی بی‌بی‌یانلو جزء جنگل‌های هیرکانی غربی بوده و دارای جاذبه‌های طبیعی زیبا و ویژه است و با ۱۵۱۲ هکتار وسعت در شمال غرب آستارا و کیلومتر ۸ جاده آستارا به اردبیل قرار دارد.

شهردار آستارا با اشاره به ضرورت تکمیل آسفالت و تقویت سیستم آبرسانی پارک بی‌بی‌یانلو تاکید کرد: در حال حاضر در پارک جنگلی بی‌بی‌یانلو نسبت به احداث ۵ باب آلاچیق با سازه بتنی، احداث ۵ فقره سکوی چادر، احداث قرقبانی و تکمیل طرح دروازه ورود به پارک، ایجاد فضاهای دسترسی و بهداشتی، تأمین آب، برق، جدول‌کشی و محوطه‌سازی، اجرای سنگفرش، نصب نرده بتنی و محوطه بازی کودکان اقدام شده است.

وی پارک جنگلی بی‌بی‌یانلو را جزء مناطق نمونه گردشگری آستارا معرفی کرد و گفت: پارک جنگلی بی‌بی‌یانلو با مرمت جنگل‌های مخروبه منطقه ایجاد شده و آمیزه‌ای از طبیعت زیبای دست‌کاشت درختان پهن‌برگ و سوزنی‌برگ است.

کوهی با بیان اینکه احاله مدیریت این پارک برای یک دوره ۱۵ ساله از سوی منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان به شهرداری آستارا واگذار شده است، افزود: سایت‌های مختلف توریستی از قبیل سایت تیراندازی و پینت‌بال در این پارک احداث خواهد شد.

کد خبر 2515148

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha