پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۹ اسفند ۱۳۹۳، ۱۰:۵۹

درجلسه علنی شورای شهرتهران مطرح شد؛

انتقاد از ساخت هتلی بدون پلاک در منطقه دو

انتقاد از ساخت هتلی بدون پلاک در منطقه دو

عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران با اشاره به ساخت و ساز هتلی در منطقه دو گفت: این هتل بالای یک‌هزار و ۸۰۰ متر است و باید با شهردار آن منطقه برخورد شود تا عبرت دیگران شود.

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل قناعتی در جلسه علنی روز سه‌شنبه با اشاره به بازدیدی که از محدوده منطقه ۲ شهرداری تهران داشته است، گفت: در این منطقه یک هتل در ارتفاع بالای یک‌هزار و ۸۰۰ متر ساخته شده که من از شهردار می خواهم این فرد متخلف را اخراج تا عبرت دیگران شود.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری از زمین‌خواری و کوه‌خواری ابراز ناراحتی کرده بودند که برخورد با این فرد می‌تواند درسی برای مقابله با این‌گونه رفتارها شود.

قناعتی افزود: پروژه بهرود (هتل اسپیناس) در محله سعادت‌آباد دقیقا روی گسل زلزله احداث شده و کمیسیون ماده ۵ مجوز ۱۶ طبقه بنا و منفی سه طبقه پارکینگ به آن داده است که شهردار منطقه بر خلاف رأی کمیسیون ماده ۵، سه طبقه اضافه به روی بنا و دو طبقه اضافه در طبقات منفی داده است که در حال حاضر این بنا ۱۹ طبقه بالای همکف و ۵ طبقه زیر همفک دارد. شهردارمنطقه دو به چه اجازهای بر روی تصمیم کمیسیون ماده ۵ نظر داده است؟ و بر چه اساسی چنین مجوزی صادر کرده است؟ چرا با این شخص برخورد نمی شود؟

وی خطاب به اسماعیل دوستی که این پرونده در کمیسیون ماده ۱۰۰ که وی در آن حضور دارد، در حال بررسی است، گفت: درخواست می کنم شدیدا با این پرونده برخورد شود.

قناعتی تاکید کرد: قرار است در طبقه ۱۹این پروژه استخر روباز ساخته شود که استحکام بنا را زیر سوال می برد. باید با شهردار منطقه دو برخورد شود تا عبرتی برای دیگران شود.

راهگشایی مقام معظم رهبری نشان بی‌عرضه‌گی ما است

محمدمهدی تندگویان، سخنگوی کمیسیون شهرسازی نیز در این جلسه با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با فعالان محیط زیست گفت: راهگشایی مقام معظم رهبری نشان از بی‌عرضه‌گی ما است. چرا به جای آنکه ما زمینی را آزاد و تبدیل به فضای سبز کنیم و سبب تشکر مقام معظم رهبری شود، به دلیل عقب‌ماندگی‌ها تذکراتی را به ما یادآوری می کنند. این نشان می دهد ما در برنامه هایمان دچار عقب‌ماندگی هستیم و به مردم تهران بدهکاریم.

وی تصریح کرد: در سال گذشته مصوبه ای را به شورا آوردم که اگر باغی را برای ساخت و ساز نابود کردند، آن را مصادره کنیم، اما در شورا با آن مخالفت شد. ما همه شعار می دهیم. سه شنبه ها مدافع باغ ها  هستیم و شنبه ها در کمیسیون باغات توصیه مالکان باغات را می کنیم.

تندگویان اضافه کرد: راهگشایی مقام معظم رهبری نشان از بی‌عرضه‌گی ما در حوزه محیط زیست است. ما باید در خصوص باغات تصمیم قاطعانه بگیریم. سخنرانی مقام معظم رهبری مبتنی بر حفظ باغات بود، نه حتی توسعه آن.

سخنگوی کمیسیون شهرسازی پیشنهاد تشکیل کارگروه حفظ و نگهداری باغات را در شورا داد و همچنین از مدیران شهرداری خواست گزارشی در خصوص نحوه نگهداری فضای سبز ارائه کنند.

وی خطاب به چمران گفت: اینکه امضاء شما پای مصوبات کمیسیون ماده ۵ که مبنی بر تخریب باغات است، نباشد، دردی را دوا نمی کند. ما باید ریشه‌ای‌تر و مناسب‌تر برخورد کنیم.

احمد دنیامالی نیز در این جلسه خواستار تجدید معاونت محیط زیست در شهرداری تهران شد و خاطر نشان کرد: ما در حوزه محیط زیست از مرحله تهدید عبور کرده و به مرحله بحران رسیده ایم.

دنیامالی از شهروندان خواست در ایام نوروز که شهر خلوت تر است، نکات امنیتی را بیشتر رعایت کنند. همچنین از مردم تهران خواست در روز ۲۲ اسفند ماه در انتخابات شورایاری ها حاضر باشند.

کد خبر 2515341

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha