پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ اسفند ۱۳۹۳، ۱۸:۰۹

بابایی:

کمبودمنابع درسی رشته ادبیات پایداری/کتابخانه تخصصی راه اندازی شود

کمبودمنابع درسی رشته ادبیات پایداری/کتابخانه تخصصی راه اندازی شود

کرمان - رئیس سازمان هنری و ادبیات دفاع مقدس گفت: کمبود منابع درسی در رشته ادبیات پایداری به عنوان یک نقص مطرح است.

به گزارش خبرنگار مهر، گلعلی بابایی ظهر سه شنبه در آیین  پنجمین کنگره سراسری ادبیات پایداری در دانشگاه شهید باهنر کرمان اظهار کرد: رزمندگان ما کسانی بودند که با اسلحه های سبک در مقابل سلاح سنگین دشمن مقاومت کردند.

وی با بیان خاطراتی از دوران دفاع مقدس و شجاعت و آزادگی شهید محمد شهسواری از شهدای کهنوج افزود: شهدای ما در کتاب های درسی و سایر نوشته ها باید به عنوان الگو به جامعه معرفی شوند.

نویسنده دفاع مقدس تصریح کرد: یکی از دغدغه های مقام معظم رهبری در بحث ادبیات، کشاندن ادبیات دفاع مقدس به محیط های آموزشی است و ایشان در هر فرصتی این مطلب را یادآور می شوند.

وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری افزود: ورود ادبیات انقلاب و پایداری به صورت یکی از رشته های دانشگاه حرکتی است که با همت برخی دوستان انجام شده است است.

بابایی با اشاره به 11 هزار کتاب در بحث دفاع مقدس تاکنون در رشته های مختلف ادبیات، پژوهش، شعر و ... گفت: هنوز کمبود منابع درسی در رشته ادبیات پایداری به عنوان یک نقص مطرح می شود.

وی یکی از راه های رفع کمبود منابع درسی در این رشته، تقویت و راه اندازی کتابخانه های تخصصی در دانشگاه های مربوط به این رشته دانست و افزود: بحث دیگر آینده شغلی محصلان این رشته است که باید شورای عالی انقلاب فرهنگی و بنیاد حفظ آثار آن را حل کنند تا دانشجویان مشغول به تحصیل در این رشته با امیدواری بیشتر درس خود را ادامه دهند.

بابایی تصریح کرد: امیدواریم در آینده در سازمان هنری و ادبیات دفاع مقدس که در حقیقت بهره بردار اصلی بازدهی کارهای عزیزان رشته ادبیات پایداری است، شاهد کارهای بهتری باشیم و بتوانیم تاریخ جنگ را به خوبی ثبت و ضبط کنیم.

این کنگره امروز و فردا در دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار می شود.

کد خبر 2515828

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha