به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا نعمت زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت صبح جمعه و در دومین روز از سفر خود به استان کرمانشاه به شهرستان مرزی قصرشیرین رفت و از بازارچه مرزی قصرشیرین بازدید کرد.
وی در بدو ورود به بازارچه و با مشاهده اینکه تمامی فعالیت ها به دلیل ورود وی به حالت تعطیل در آمده به شدت عصبانی شد و گفت: حتی اگر شخص رئیس جمهور نیز به اینجا بیاید حق تعطیل کردن کارها را ندارید.
در ادامه یکی از پیله وران بازارچه نزد وزیر آمده و به بیان مشکلات پیله وران پرداخت و گفت: پیله وران هم اکنون با مشکلات زیادی رو به رو بوده و از آنها مالیات گرفته می شود، این در حالیست که در گذشته اینگونه نبود و صادرات در گذشته مالیات نداشت.
وی افزود: از سال پنجم توسعه در قانون آمده است که هر کس که می خواهد صادرات داشته باشد باید اظهار نامه مالیاتی یا همان برگ سبز داشته باشد. این در حالیست که برخی از دستگاه ها در این خصوص اطلاع رسانی لازم را انجام نداده اند و از سال ۸۷ در ازای هر فاکتوری که به دارایی فرستاده ایم برای ما مالیات منظور کرده اند که ۴۰ درصد این مالیات غیر قابل بخشش و ۶۰ درصد نیز توافقی است.
وی با بیان اینکه به دلیل اطلاع رسانی نامناسب از این موضوع بی خبر بودیم، گفت: مالیات ها روی هم انباشته شده و ما اکنون توانایی پرداخت آن را نداریم و کالایی که ۱ تا ۳ درصد برای ما سود داشته، ۸ درصد مالیات برای آن در نظر گرفته شده است.
لازمه معافیت مالیاتی پر کردن اظهار نامه است
وزیر صنعت و معدن در پاسخ این پیله ور اظهار داشت: پر کردن اظهار نامه مالیاتی یک قانون است و شما می باید از آن اطلاع پیدا می کردید.
نعمت زاده افزود: لازمه معافیت مالیاتی پرکردن اظهار نامه مالیاتی است که هیچ هزینه ای هم ندارد و باید اطلاع رسانی مناسب در این خصوص صورت می گرفت.
نظر شما