پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۴ اسفند ۱۳۹۳، ۱۱:۲۸

انتصاب مدیر جدید آرشیو شبکه سحر

انتصاب مدیر جدید آرشیو شبکه سحر

محمدرضا قدمی با حکم مدیر کل آرشیو رسانه ملی به عنوان مدیر آرشیو شبکه جهانی رادیو و تلویزیونی سحر منصوب شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در حکم انبارلویی برای مدیر جدید آرشیو شبکه رادیو و تلویزیونی سحر نسبت به لزوم اهتمام بایسته بر ساماندهی، ثبت، حفظ و نگهداری و اشاعه منابع با استفاده از فناوری های نوین اطلاعات تاکید شده است.

مدیرکل آرشیو صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران همچنین در محورهایی نظیر «توسعه پویا و ایجاد تحول در آرشیو شبکه با توجه به وجود منابع گسترده»، «شناسایی و گردآوری منابع آرشیوی فاخر بر اساس اهداف کلان و اولویت های موضوعی بویژه با تکیه بر محتوای ایرانی – اسلامی»، «پشتیبانی سازنده از گروه های تولیدی رادیویی و تلویزیونی شبکه»،« برنامه ریزی برای راه اندازی آرشیو رادیویی دیجیتال» و ...؛ ضرورت های ساماندهی گسترده و جامع آرشیو این شبکه بین المللی را که به تازگی با پیوستن رادیوهای برون مرزی هم زبان با سیماهای شش گانه انگلیسی، فرانسوی، آذری، کردی، اردو و بوسنیایی آن، به یک شبکه رادیو و تلویزیونی تغییر ساختار داده، برشمرده است.

پیش از این سید مصطفی احمدی عهده دار مدیریت آرشیو شبکه سحر بود.

کد خبر 2518504

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • محمد قدمی ۰۳:۴۱ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۵
      0 0
      به امید توفیقات روز افزون و سرشار از شادکامی در سایه توجهات حضرت ولی عصر ( عج ) برای شما ریاست محترم. انشاالله موفق و پیروز باشید.
    • رضا صفاری یزدی ۱۷:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۲
      0 0
      درپناه مهدی صاحب الزمان ج اقای قدمی،