پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ اسفند ۱۳۹۳، ۱۳:۰۸

حجت الاسلام کاروند خبر داد:

آمادگی ۲۰۰ زائر سرای ایلام برای پذیرایی از میهمانان نوروزی

آمادگی ۲۰۰ زائر سرای ایلام برای پذیرایی از میهمانان نوروزی

ایلام-مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام گفت: ۲۰۰ زائرسرا در اماکن متبرکه این استان برای پذیرایی از میهمانان در ایام تعطیلات نوروزی مهیا شده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر، و به نقل از روابط عمومی اوقاف استان ایلام، حجت‌الاسلام محمد کاروند با بیان اینکه عمده این زائرسراها در امامزاده علی صالح(ع)، امامزاده سید حسن (ع) و امامزاده سید ناصرالدین (ع) به علت پذیرایی حضور تعداد بیشتری مهمان نوروزی قرار دارد؛افزود: بقیه زائرسراها در سایر اماکن متبرکه و زیارتگاه‌های استان دایر و از ۲۸ اسفندماه آماده پذیرایی و اسکان زائران و مسافران نوروزی هستند.

کاروند افزود:این زایرسراها روزانه ظرفیت پذیرش و اسکان یک هزار نفر را داشته و به منظور رفاه حال مردم به امکانات اولیه نظیر پتو، موکت، یخچال و ...مجهز شده اند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان  ایلام افزود:  علاوه بر فراهم کردن زمینه اسکان زوار در تعطیلات نوروزی سال ۹۴ طرح آرامش بهاری همچون سال‌های گذشته در بقاع متبرکه و زیارتگاه‌های شاخص این استان برگزار می‌شود.

کاروند یادآور شد: در قالب این طرح برنامه‌های فرهنگی و هنری ویژه ای برای زوار نظیر مراسم تحویل سال، حضور روحانیان برای پاسخگویی به سوالات شرعی، برگزاری مسابقه نقاشی ویژه کودکان و نوجوانان و غیره برگزار می‌شود.

کد خبر 2518612

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha