پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ اسفند ۱۳۹۳، ۲۱:۳۸

قائدی مطرح کرد:

پروژه‌های متعددی برای روان‌سازی ترافیک نوروزی دیلم دردست اجرا است

پروژه‌های متعددی برای روان‌سازی ترافیک نوروزی دیلم دردست اجرا است

دیلم - فرماندار شهرستان دیلم گفت: پروژه‌های متعددی برای روان‌سازی ترافیک نوروزی دیلم در دست اجراست.

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم قائدی عصر سه‌شنبه در حاشیه نشست ستاد ساماندهی سفر اظهار داشت: شهرستان دیلم در شمال استان بوشهر از نقاط گردشپذیر استان بوشهر است که تلاش می‌کنیم میزبان مناسبی برای مسافران و گردشگران نوروزی باشیم.

وی به اجرای طرح‌های مختلف در سطح این شهرستان اشاره کرد و ادامه داد: پروژه‌های متعددی برای روان‌سازی ترافیک نوروزی دیلم در دست اجرا است.

فرماندار دیلم به پارکینگ ماهرویان نیز اشاره و گفت: این پارکینگ در زمینی به مساحت یک هکتار در ضلع شمالی شهر دیلم با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان در هفته دولت سال جاری کلنگ زنی شد که با حضور استاندار بوشهر در نوروز امسال به بهره برداری خواهد رسید.

قائدی با بیان اینکه هم اکنون پیشرفت فیزیکی این پروژه حدود ۹۰ درصد است، تصریح کرد: بلوار ورودی مهر دیلم به طول حدود یک کیلومتر و عرض ۳۰ متر با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اجرا شده است.

وی گفت: این پروژه اهمیت شایانی در روان سازی ترافیک شهری به ویژه برای ایام نوروز خواهد داشت و ورودی دیلم از سمت گناوه را پوشش می دهد.

قاسم قائدی ادامه داد: بلوار شمالی شهر دیلم در دو قطعه به طول ۱۷۰۰ متر و عرض ۴۵ متر در حال اجرا است که قطعه اول با ۹۵درصد و قطعه دوم ۷۵درصد پیشرفت توسط شهرداری با اعتباری بالغ بر سه میلیارد تومان در حال تکمیل است.

وی اضافه کرد: این پروژه نیز از اهمیت چشمگیر و قابل توجهی در روان سازی ترافیک و تردد وسایل نقلیه در ورود و خروج به شهر دیلم از سمت استان خوزستان و ضلع شمالی شهر دیلم برخوردار است و به طور قطع در افزایش گردشگر نقشی اساسی دارد.

قائدی در خصوص بلوار جنوبی شهر دیلم نیز گفت: قطعه اول این پروژه  به طول ۹۰۰ متر و عرض ۴۵ متر توسط شهرداری دیلم با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان با پیشرفت فیزیکی حدود ۷۰درصد در حال اجرا است که امیدواریم تا پایان سال جاری یا اوایل سال آتی به بهره برداری برسد.

کد خبر 2519949

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha