علیرضا برخوردار در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: هفته پایانی دور برگشت لیگ کاتای نونهالان کاراته کشور در ورزشگاه شهید کبکانیان تهران برگزار شد و نماینده قم با تثبیت صدرنشینی خود به جمع ۴ تیم مرحله پایانی رسید.
وی افزود: در این مرحله از مسابقات که تیمهای شرکت کننده از سراسر کشور برای کسب امتیاز لازم جهت صعود به مرحله نهایی برگزار شد تیم شهید زین الدین قم با کسب ۲ پیروزی دیگر صدرنشینی خود را حفظ کرد.
سرپرست هیئت کاراته قم گفت: تیم کاتای شهید زین الدین قم متشکل از حسین خدری، سید مجید وکیلی، محمد بادبرین و امیر حسین تجری در آخرین هفته دور برگشت مرحله مقدماتی در مصاف با تیمهای هیئت کاراته گرگان و هیئت کاراته البرز با کسب بالاترین امتیاز مقتدرانه پیروز شد.
برخوردار بیان داشت: نماینده قم در مجموع با ۳۳ امتیاز تیمی و ۹۸ امتیاز انفرادی با اختلاف قابل توجه به عنوان صدرنشین گروه دوم به مرحله نیمه نهایی این لیگ راه یافت.
وی عنوان کرد: کاتاروهای آتیه دار شهید زین الدین که تمامی دیدارهای مراحل رفت و برگشت را با پیروزی پشت سر گذاشتند و به عنوان تنها تیم بدون باخت لیگ نونهالان با نتیجهای کم سابقه نوید قهرمانی را به رقبای خود دادند.
سرپرست هیئت کاراته قم تصریح کرد: نخستین دوره از لیگ کاتای نونهالان باشگاههای کشور از مهرماه سال جاری با حضور ۱۶تیم از سراسر کشور در دوگروه هشت تیمی آغاز شد و از هر گروه چهار تیم به مرحله نیمه نهایی صعود کردند.
برخوردار افزود: در مرحله نیمه نهایی تیمها در دو گروه چهار تیمی به صورت رفت و برگشت به رقابت میپردازند و ۲ تیم برتر هرگروه به مرحله نهایی راه مییابند ضمن اینکه باشگاه شهید زین الدین، کاتاروهای دیگری را نیز در اختیار تیمهای پاس قوامین و تصتا در لیگهای جوانه و آینده سازان قرار داده است.
نظر شما