به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل تامین اجتماعی استان بوشهر، عبدالمجید رازه ضمن تبریک پیشاپیش سال نو و پاسداشت تلاش کارفرمایان و اقشار پرتلاش و مولد جامعه اظهار داشت: مراکز بیمهای سازمان تامین اجتماعی استان بوشهر در روزهای پایانی سال جاری در روز دوشنبه و چهارشنبه تا ساعت ۲۰ و روزهای پنجشنبه تا ساعت ۱۲ ظهر به منظور ارائه هرچه بیشتر خدمات بیمه ای به کارفرمایان کارگاه ها، صنایع، اصناف و … ساعات فعالیت خود را افزایش میدهند.
وی افزود: به منظور تسهیل و مساعدت و به خصوص پیشگیری از ایجاد بدهیهای بیمهای و به علت کمبود وقت برای کارفرمایان، شعب و مراکز بیمه ای پانزده گانه در سطح استان بوشهر هماهنگ با سایر نقاط کشور خدمات بیمهای در شعب دریافت و ارائه لیست بیمهای را با افزایش ساعات کار در روزهای دوشنبه و چهارشنبه و پنجشنبه ۲۸ اسفند ماه را در دستور کار قرار دادند.
مدیر کل تامین اجتماعی استان بوشهر بیان کرد: روسا و معاونین شعب و همچنین مولفین واحدهای ذیربط موظف شدهاند که بهصورت هماهنگ در محل کار طبق ساعات اعلامی حضور داشته باشند.
رازه تصریح کرد: به همین منظور هماهنگی های لازم با بانک رفاه در سطح استان صورت پذیرفته که تا پایان سال جای نسبت به دریافت وجوه حق بیمه کارفرمایان اقدام و فعالیت شعب خود را ادامه دهند و تمامی تلاش خود را برای تسهیل ارائه خدمات بانکی در سطح استان به کار گیرند.
وی حمایت از اقشار مولد و تولیدگر جامعه که نقش اصلی کارفرمایان کارگاه ها، صنایع و کارخانجات است را وظیفه ذاتی سازمان تامین اجتماعی دانست و اضافه کرد: در این خصوص به منظور جلوگیری از ایجاد هرگونه بدهی بابت ارائه لیستهای حق بیمه، افزایش ساعات کار شعب در دستور کار قرار گرفته است و برای آن دسته از کارفرمایان که بدهی خود را پرداخت می کنند، شعب اجرایی، گواهی عدم بدهی صادر می کند که منجر به جلوگیری از ایجاد هرگونه بدهی برای کارفرمایان خواهد شد.
مدیر تامین اجتماعی استان بوشهر خاطر نشان کرد: مدیران و روسای واحد های اجرایی تا آخرین ساعت کاری سال جاری با حضور در اداره کل بیمهای تامین اجتماعی هرگونه پشتیبانی و تسهیل و تصریح امور بیمه را به عهده خواهند داشت و امکان ارائه هرچه بهتر خدمات بیمه ای برای کارفرمایان در سطح استان را پیگیری می کنند.
نظر شما