پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ اسفند ۱۳۹۳، ۱۵:۱۶

خلیلی:

۱۰۰ راهنمای گردشگری در تبریز آماده خدمت به مسافران نوروزی هستند

۱۰۰ راهنمای گردشگری در تبریز آماده خدمت به مسافران نوروزی هستند

تبریز- سرپرست سازمان توسعه گردشگری شهرداری تبریز گفت: ۱۰۰ راهنمای گردشگری در تبریز در ایام نوروزی آماده خدمت به مسافران هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا خلیلی چهارشنبه در جلسه ستاد خدمات سفر استان اظهار داشت: شهرداری تبریز برای این ایام ۲۷۵ برنامه مختلف در نظر گرفته است که شامل برنامه های فرهنگی، اجتماعی و گردشگری می باشند.

وی با اشاره به فعالیت ۳۰ دستگاه اتوبوس تبریزگردی در این ایام گفت: همچنین ۳۰ تاکسی از من بپرس و ۱۰۰ راهنمای گردشگری در طول این ایام آماده خدمت به مسافران خواهند بود.

خلیلی از برپایی نمایشگاه های مختلف در طول این ایام خبر داد و گفت: برگزاری نمایشگاه های متنوع در عمارت شهرداری، پیاده راه مقصودی و دیگر نقاط شهر و همچنین ساخت اپلیکیشن مسافر تبریز از دیگر اقدامات شهرداری برای این ایام است.

سرپرست سازمان توسعه گردشگری شهرداری تبریز ادامه داد: ۲۵ المان و ۱۶ سفره هفت سین در نقاط مختلف استان نصب و ایجاد شده است و مساجد اصلی شهر نیز نورپردازی شده اند.

وی ادامه داد: برگزاری برنامه های فرهنگی متناسب با ایام فاطمیه، یازدهمین سوگواره شمیم یاس و جشنواره تخم مرغ های نوروزی از جمله این برنامه ها خواهد بود.

کد خبر 2520982

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha