پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ آبان ۱۳۸۴، ۱۲:۰۸

رييس منطقه 10 دانشگاه پيام نور در گفتگو با "مهر" خبر داد:

ايجاد رشته هاي جهانگردي و IT در منطقه 10 دانشگاه پيام نور // پذيرش دانشجوي نوبت دوم در دانشگاه هاي پيام نور منطقه 10

ايجاد رشته هاي جهانگردي و IT در منطقه 10 دانشگاه پيام نور // پذيرش دانشجوي نوبت دوم در دانشگاه هاي پيام نور منطقه 10

رييس منطقه 10 دانشگاه پيام نور از ايجاد كارشناسي جهانگردي و IT در واحد تهران اين دانشگاه خبر داد.

دكتر محمد حسن بيژن زاده در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي "مهر"، افزود: منطقه 10 دانشگاه پيام نور مجوز ايجاد رشته هاي جهانگردي و IT را در مقطع كارشناسي واحد تهران را دريافت كرده است و اين رشته ها در سال تحصيلي آينده راه اندازي مي شود. 

وي تصريح كرد: همچنين دانشگاه منطقه 10 پيام نور رشته MBA را در مقطع كارشناسي ارشد واحد تهران ايجاد مي كند. اين رشته در سال تحصيلي آينده در دانشگاه راه اندازي مي شود.

رييس منطقه 10 دانشگاه پيام نور افزود: دانشگاه در تلاش است كارشناسي معماري را كه به تازگي در اين دانشگاه ايجاد شده در مقاطع بالاتر و ديگر واحدهاي منطقه گسترش دهد.

وي اظهار داشت: راه اندازي رشته هاي ميان رشته اي در علوم رياضي و فيزيك نيز در اين دانشگاه در دست مطالعه و بررسي است و با انجام برنامه ريزي هاي لازم در اين زمينه، اين رشته ها طي سال هاي آينده در واحدهاي اين منطقه ايجاد مي شوند.

بيژن زاده خاطرنشان كرد: در سال جاري منطقه 10 دانشگاه پيام نور ظرفيت هاي جديد خود را در بهمن ماه اعلام مي كند اين ظرفيت سازي در تمام رشته هاي كارشناسي موجود در دانشگاه صورت مي گيرد و هيچ محدويتي براي دانشكده و واحد خاصي وجود ندارد.

وي يادآور شد: در ابتدا اين ظرفيت سازي در دانشكده ها و رشته هايي كه اعلام آمادگي مي كنند صورت مي گيرد. اين منطقه دانشگاه پيام نور تاكنون دانشجوي نوبت دوم نداشته است و ظرفيت سازي در بهمن ماه سال جاري براي اولين بار در اين دانشگاه انجام مي شود. 

رييس منطقه 10 دانشگاه پيام نور افزود: منطقه 10 دانشگاه پيام نور در سال جاري با افزايش 5 تا 10 درصدي دانشجو از سوي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و سازمان سنجش روبرو بوده است.

کد خبر 252169

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha