پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۲ آبان ۱۳۸۴، ۱۱:۲۸

عضو كميسيون اجتماعي مجلس در گفتگو با "مهر" :

الحاق سازمان تامين اجتماعي به وزارت كار مفيد خواهد بود // دولت در حذف يك وزارتخانه كوتاهي كرده است

الحاق سازمان تامين اجتماعي به وزارت كار مفيد خواهد بود // دولت در حذف يك وزارتخانه كوتاهي كرده است

عضو كميسيون اجتماعي مجلس شوراي اسلامي تاكيد كرد: عملكرد موفق و ارائه خدمات مطلوب سازمان تامين اجتماعي به بيمه شدگان ، در صورت الحاق به وزارت كار و امور اجتماعي ميسر خواهد شد .

محمدرضا امير حسن خاني در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر گفت : گرچه بخشي از سازمان تامين اجتماعي متعلق به كارفرمايان و بخشي مربوط به دولت و كارگران مي شود اما با توجه به اينكه بخش عمده فعاليت اين سازمان در ارتباط با كارگران است ، بنابراين به نظر مي رسد الحاق اين سازمان به وزارت كار مفيد واقع شود.

وي گفت : بررسي ها نشان مي دهد در صورتي كه خواستار ارائه خدمات مطلوب تر سازمان تامين اجتماعي به بيمه شدگان هستيم بايد اين سازمان به وزارت كار بپيوندد اما در ارتباط با اين امر بررسي لازم بايستي صورت گيرد .

حسن خاني تصريح كرد : علاوه بر كار كارشناسي دقيق ، بايد در ارتباط با پيوستن سازمان تامين اجتماعي به وزرات كار نظرات كارگران و كارفرمايان نيز مورد توجه و بررسي قرار گيرد.

عضو كميسيون اجتماعي مجلس ، خاطر نشان كرد: گرچه دولت در حذف يك وزارتخانه كوتاهي كرده و بر اساس قانون عمل نكرده است اما به طور حتم بر اساس قانون برنامه سوم توسعه بايد امر حذف و يا ادغام دو وزارتخانه صورت گيرد و دولت نبايد نسبت به اين امر غفلت نمايد ، چرا كه به طور حتم ضرر آن متوجه دولت خواهد بود .

 

کد خبر 252171

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha