پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ فروردین ۱۳۹۴، ۱۵:۳۷

علمی حسینی:

۱۶۳ هزار خودرو وارد استان اردبیل شده است/اوج تردد روز سوم عید

۱۶۳ هزار خودرو وارد استان اردبیل شده است/اوج تردد روز سوم عید

اردبیل – نماینده حمل و نقل و پایانه های استان اردبیل در ستاد تسهیلات سفر از ورود ۱۶۳ هزار و ۷۷۴ خودرو از ۲۵ اسفند ماه سال گذشته تا روز سوم فرودین ماه امسال به این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سعید علمی حسینی بعد از ظهر سه شنبه در حاشیه بازدید از ستاد تسهیلات سفر به خبرنگار مهر گفت: این تعداد خودرو از شش محور اصلی وارد استان شده اند.

وی تعداد خودروهای خروجی را نیز ۱۳۸ هزار و ۶۹۷ دستگاه عنوان کرد و افزود: تردد خودروها با دوربین های تردد شمار و حتی پلاک خوان سنجش می شود.

به گفته نماینده حمل و نقل و پایانه های استان در ستاد تسهیلات سفر شش محور اصلی تردد استان شامل اردبیل – آستارا، اردبیل – سرچم، مشگین شهر – اهر، اردبیل – سراب، خلخال- اسالم و اصلاندوز – کلیبر است.

علمی حسینی اوج تردد در این مدت زمان را در روزهای ۲۸ اسفند و سوم فرودین ماه عنوان کرد و گفت: در مقایسه تردد این دو روز نیز اوج مسافرت ها در روز سوم فرودین ماه ثبت شده است.

وی از استقرار ۴۲ دوربین تردد شمار در محورهای مواصلاتی استان خبر داد و اضافه کرد: در عین حال هشت دوربین پلاک خوان نیز در جاده ها نصب شده است.

به گفته این مسئول تردد خودرو ها به صورت روزانه احصا شده و در اختیار دبیرخانه ستاد تسهیلات نوروزی قرار می گیرد.

کد خبر 2522822

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha