پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۵ فروردین ۱۳۹۴، ۲۱:۳۵

سبز علی زاده:

۱۵ مورد تخلف از چادرهای عرضه میوه در اردبیل ثبت شده است

۱۵ مورد تخلف از چادرهای عرضه میوه در اردبیل ثبت شده است

اردبیل – نماینده صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل در ستاد تسهیلات سفر از ثبت ۱۵ مورد تخلف از چادرهای عرضه میوه در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، بلاد سبز علی زاده بعد از ظهر چهارشنبه در حاشیه بازدید از ستاد تسهیلات سفر به خبرنگار مهر گفت: طی تماس های صورت گرفته در بازه زمانی ۲۸ اسفند ماه سال گذشته تا چهار فروردین  سال جاری ۱۵ مورد تخلف از چادرهای عرضه میوه به ثبت رسیده است.

وی با بیان اینکه این تماس ها اغلب از طریق ۱۲۴ اعلام شده است، اضافه کرد: ۱۵ مورد تقلب و امتناع از عرضه میوه در چادرها به ثبت رسیده است.

سبز علی زاده با اشاره به اینکه تعداد کل چادرهای بازرسی شده ۳۴ مورد بوده است، گفت: در تعطیلات امسال چادرهای عرضه میوه تحت مدیریت جهاد کشاورزی فعالیت داشتند.

وی در عین حال به گزارش سه مورد گرانفروشی گوشت قرمز، هشت مورد گرانفروشی مرغ و یک مورد گرانفروشی خواروبار اشاره کرد.

نماینده صنعت، معدن و تجارت استان ادامه داد: در عین حال دو مورد گرانفروشی انواع شیرینی و ۲۴ مورد عرضه خارج از شبکه و کم فروشی نان در این مدت گزارش شده است.

به گفته سبزعلی زاده به صورت روزانه ۷۲ بازرس از طریق این نهاد اجرایی و ۲۵ بازرسی از اتاق اصناف به بازرسی صنوف مختلف می پردازند.

وی تعداد گزارش های مردمی دریافتی قابل پیگیری را ۶۲ مورد خواند و گفت: ۲۰ مورد از گزارش ها متخلف و ۳۱ مورد غیر متخلف تشخیص داده شده و ۹ مورد غیر ضروری بوده است.

کد خبر 2523201

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha