پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۸ فروردین ۱۳۹۴، ۱۳:۳۹

فعله گری خبرداد:

۹۹۳ هزار گردشگر در کرمانشاه اسکان داده شدند

۹۹۳ هزار گردشگر در کرمانشاه اسکان داده شدند

کرمانشاه- مدیرکل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، از اسکان بیش از ۹۹۳هزار گردشگر و مسافر تا پایان روز هفتم نوروز در استان کرمانشاه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی فعله گری ظهر شنبه در جمع خبرنگاران، تعداد مسافرین اقامت کننده در استان کرمانشاه را در روز هفتم فروردین ماه ۱۵۷ هزار و۸۹۰ نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد هزارو ۲۲ نفر در هتل ها، ۶۰ نفر در هتل آپارتمانها، ۴۴۱ نفر در مهانپذیرها، ۳ هزارو ۸۷۱ نفر در کمپ های موقت، ۵ هزارو ۲۸۰ نفر در کلاس های مدارس و ۲۱۶ نفر در مهمانسرای ادرات ، خوابگاههای دانشجویی  و...اقامت داشته اند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه تصریح کرد: همچنین  در روز هفتم  ۱۴۷  هزار و ۲۱۶ نفر در چادرهای مسافرتی در پارک هاو...اقامت داشته اند.

وی خاطر نشان کرد: از ابتدای شروع سفرهای نوروزی در استان   تا پایان روز هفتم   در مجموع بیش از ۹۹۳ هزار و ۷۱۷ گردشگر و مسافر نوروزی در استان اقامت داشته اند.

۸۹ درصد مسافران در چادرهای مسافرتی واقع در پارک ها اسکان یافته اند

فعله گری گفت: از ابتدای تعطیلات  تا هفتم نوروز  بیش از ۸۹ درصد مسافران یعنی  ۸۸۸ هزارو ۶۶۴ نفر در چادرهای مسافرتی واقع در پارک ها  اقامت داشته اند.

وی افزود:همچنین ۶ هزار و ۲۹۵ نفر در هتل ، ۴۲۴ نفر در هتل آپارتمان ها، ۲۸ هزار و ۹۳۱ نفر در کمپ های موقت، ۵۱ هزار و ۶۱۸ نفر در کلاس های مدارس ، ۱۵ هزارو ۷۷ نفر در مهمانسرای ادارات  وخوابگاههای دانشجویی به سر برده اند.

کد خبر 2523969

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha