به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا وطنی، ظهر یکشنبه، در ستاد تسهیات سفر استان گلستان، در توضیح آمار اقامت گردشگران در استان، گفت: از کل مسافران مستقر در استان، ۱۰ هزار و ۳۵۶ نفر در هتل ها، دو هزار و ۴۶۹ نفر، در مهمانپذیرها، یک هزار و ۶۶۵ نفر در هتل آپارتمان ها و ۱۵ هزار و ۴۸۷ نفر در خانه های مسافر اقامت کرده اند.
وی اضافه کرد: ۴۰ هزار و ۵۱۶ نفر نیز در کمپهای موقت و ۵۰ هزار و ۶۵۷ نفر نیز در کلاسهای، ۱۶ هزار و ۶۱۳ نفر در سایر مراکز اقامتی اعم از میهمانسراهای ادارات، خوابگاه های دانشجویی و سالنهای ورزشی و ۴۰ هزار و ۷۵۴ نفر نیز در ۹ هزار و ۱۸۷ تخته چادر در استان گلستان اقامت کردهاند.
وی با بیان این که در روز هشتم فروردین ۹۴ حدود ۱۱ هزار و ۸۶۱ نفر روز درمدارس استان گلستان اقامت کرده اند، افزود: یک هزار و ۲۱۲ خانوار در قالب ۵ هزار و ۶۴۸ نفر در مدارس استان گلستان اقامت کرده اند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گلستان تصریح کرد: در این روز دو هزار و ۲۴۵ نفر روز غیر فرهنگی و ۹ هزار و ۶۱۶ نفر روز فرهنگی در مدارس استان اقامت کردهاند.
به گفته وی، ۳۲۷ خانوار غیر فرهنگی با جمعیت یک هزار و ۶۹ نفر و ۱ هزار و ۸۸۵ خانوار فرهنگی با جمعیت ۴ هزار و ۵۷۹ نفر در مدارس استان گلستان سکنی یافتهاند.
بیش از یک هزار بازدید نظارتی در ایام نوروز انجام شده است
مدیر کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان گلستان هم در این نشست گفت: همزمان با تعطیلات نوروز طرح بازدیدهای نظارتی از اماکن پذیرایی و اقامتی استان گلستان آغاز شده وتا کنون یک هزار و ۶ بازدید نظارتی انجام شده است.
ابراهیم کریمی با بیان این که از روز ۲۷ اسفند ۹۳ تا هشتم فروردین ۹۴ حدود یک هزار و ۶ بازدید نظارتی در استان گلستان انجام شده است، افزود: از این تعداد بازدید نظارتی انجام شده در استان گلستان، ۲۴۴ بازدید از مراکز اقامتی، ۲۹۸ بازدید از مراکز پذیرایی و بینراهی، ۱۲۹ بازدید از دفاتر خدمات مسافرتی و ۳۳۵ بازدید از مراکز اقامتی موقت انجام شده است.
نظر شما