پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ فروردین ۱۳۹۴، ۱۳:۵۰

نجفی خبرداد:

تخفیف ۲۰ درصدی سوغات کرمانشاه برای مسافران ساکن در ستاد فرهنگیان

تخفیف ۲۰ درصدی سوغات کرمانشاه برای مسافران ساکن در ستاد فرهنگیان

کرمانشاه- مدیر اداره آموزش و پرورش ناحیه سه کرمانشاه از عرضه مستقیم سوغات کرمانشاه خبر داد و گفت: در محل ستاد اسکان شماره سه فرهنگیان سوغات کرمانشاه با ۲۰ درصد تخفیف به مهمانان نوروزی عرضه می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد جعفر نجفی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران  ازعرضه مستقیم سوغاتی های کرمانشاه خبر داد و گفت: در محل ستاد اسکان شماره سه فرهنگیان سوغات کرمانشاه با ۲۰ درصد تخفیف به مهمانان نوروزی عرضه می شود.

وی محل ستاد شماره سه را تالار شهید بهشتی عنوان کرد و افزود: پخت، تولید  و عرضه محصولات و سوغاتی های کرمانشاه یکی از ابتکارات آموزش و پرورش ناحیه سه در محل ستاد اسکان شماره سه فرهنگیان صورت گرفت.

مدیر اداره آموزش و پرورش ناحیه سه کرمانشاه با بیان اینکه عرضه سوغاتی های کرمانشاه بصورت از تولید به مصرف از اول نوروز در محل ستاد در راستای رفاه حال مسافران و گردشگران نوروزی صورت گرفت و تا پایان نوروز نیز ادامه خواهد داشت.

وی از پخت و عرضه نان برنجی، کاک، نان خرمایی، نان شکری در مقابل چشم مشتری خبرداد  و گفت: این سوغات با ۲۰ درصد پایین تر از قیمت بازار عضه می شود.

وی در خصوص آمار اسکان ستاد شماره سه فرهنگیان نیز گفت: از ۲۸ اسفند ۹۳ تا نهم فرودین ۹۵ تعداد دوهزار و ۲۳۹ خانوار با ۱۲ هزارو ۹۸۷ نفرو ۲۶ هزار و ۲۰ نفر روز توسط ستاد  اداره ناحیه سه کرمانشاه اسکان داده شده اند.

کد خبر 2524708

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha