۱۱ فروردین ۱۳۹۴، ۱۷:۲۵

روزبه در بازید از مناطق طوفان زده قزوین:

شرایط عادی زندگی باید هرچه سریع تر در مناطق طوفان زده حاکم شود

شرایط عادی زندگی باید هرچه سریع تر در مناطق طوفان زده حاکم شود

قزوین- استاندار قزوین گفت: شرایط عادی زندگی باید هرچه سریع تر در مناطق طوفان زده استان حاکم شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی روزبه ظهر سه شنبه به همراه نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی و اعضای ستاد مدیریت بحران استان با حضور در شهر اسفرورین و روستای لوشکان از نزدیک و به شکل میدانی خسارات و آسیب های وارده به اموال و خانه های مسکونی، المان و فضاهای عمومی و شهری را مورد بازدید قرار داد.

استاندار در این بازدید از محلات و مناق مختلف شهر اسفرورین و روستای لوشکان بازدید به عمل آورد و بر سرعت خدمت رسانی به ساکنین این مناطق تاکید کرد.

وی در ادامه با حضور در ستاد هماهنگی مدیریت بحران که در محل شهرداری اسفرورین تشکیل شد با تاکید بر حفظ امنیت و آرامش از دستگاه های خدمت رسان خواست که در کمترین زمان ممکن شرایط دسترسی مردم به خدمات زیربنایی از قبیل برق، آب آشامیدنی، گاز و ارتباط تلفنی را فراهم کنند.

روزبه در این جلسه افزود: خسارات و صدمات طوفان و گردباد منحصر به یک بخش و منطقه نیست بلکه کل استان را تحت تاثیر قرار داده است و درحال ارزیابی و برآورد میزان خسارات وارده به مناطق مختلف هستیم تا از طریق مقامات مافوق و مجاری ذی ربط نسبت به جبران خسارت از طرق قانونی فراهم شود.

وی یادآور شد: معاون اول رییس جمهور دکتر جهانگیری از ساعات اولیه طوفان پیگیر مساله بودند که گزارشی از حادثه و آسیب ها و خسارات وارده به نامبرده ارائه شد و گزارش کامل پس از بازدیدهای میدانی و بررسی های لازم جمع بندی و به وزارت کشور و مقامات مسئول ارسال خواهد شد.

رئیس ستاد مدیریت بحران استان تصریح کرد: ایران  کشوری است که حوادث  غیرمترقبه در مناطق و مراکز شهری و روستایی آن زیاد اتفاق می افتد و با وقوع این حوادث وضع عادی زندگی انسانها تغییر می‌کند لذا مدیران و مجموعه افرادی که در حوزه مدیریت بحران فعالیت می‌کنند باید آرام ترین و با تدبیرترین آدمها باشند.

وی بیان کرد: اعضای ستاد مدیریت بحران باید آرامترین افراد برای تدبیر باشند تا سریع ترین و منطقی ترین تصمیمات و واکنش ها را در زمان مقتضی اتخاذ کنند.

استاندار با بیان اینکه در زمان بحران با سه گروه از افراد سروکار داریم در ادامه افزود: برخی از افراد بحران را با بسیج دستگاه های خدمات رسان  مدیریت کرده و کار امداد رسانی را انجام می دهند. اما دسته دیگر افرادی هستند که از دل بحران بحران های دیگری درست می کنند.

وی با اشاره به دسته سوم اظهارداشت: دسته سوم افرادی هستند که بحران سواری می‌کنند که در این شرایط مدیران حق ندارند وارد  حوزه بحران سواری و بحران سازی شوند بلکه باید بحران را مدیریت کرده و کار و وظیفه خود را انجام دهند و ناراحتی، عصبانیت و اعتراضات مردم را در چنین شرایطی طبیعی و عادی بدانند.

روزبه گفت: در برخورد با مردمی که شرایط عادی زندگی شان تغییر کرده باید با عزت و احترام رفتار کرد تا کرامت انسانی آنها را خدشه دار نشود لذا خدمات رسانی به مردم این مناطق باید با حفظ عزت و کرامت انسانی صورت بگیرد

رئیس ستاد مدیریت بحران استان با تاکید بر اینکه خیلی سریع باید زندگی در این مناطق جریان پیدا کرده و با افراد آسیب دیده همنوا شد و صرفا"به بیان دردها اکتفا نکرد اظهار داشت: باید از طریق شهرهای همجوار اکیپ هایی برای پاکسازی سطح شهرها و روستاهای طوفان زده اعزام شود وهماهنگی های لازم  بین فرمانداران تاکستان و بوئین زهرا برای خدمات رسانی صورت گیردتا با بسیج کلیه امکانات، شرایط عادی زندگی در این مناطق فراهم شود.

وی گفت: تامین برق در اولویت قراردارد و در این راستا برق دستگاه های خدماتی، مغازه ها، مساجد، نانوایی ها و سایر اماکن عمومی در اولویت قرار دارد و در دو سه روز آینده در کار خدمات رسانی نباید وقفه ای ایجاد شود و در ایام تعطیلات خدمت رسانی تداوم داشته باشد.

استاندار با تاکید برموضوع امنیت اظهار داشت: تامین امنیت در این مناطق از دل مشغولی های اصلی بود که با همت مردم و نیروی انتظامی، سپاه و بسیج محقق شد و تاکنون هیچ موردیدر این زمینه گزارش نشده است.

وی یاداورشد: تامین گاز این مناطق نیازمند یک برنامه زمانبندی مشخصی است تا تا در اسرع وقت با رعایت مسائل ایمنی این نعمت خدادادی دست به مردم برسد.

رئیس ستاد هماهنگی مدیریت بحران استان  با اشاره به فعال شدن شرکت ها و موسسات بیمه ای جهت ارزیابی و برآورد خسارانت وارده به خودروها  در ادامه با تاکید بر مقاوم سازی ساختمان ها  تصریح کرد:  شدت آسیب های وارده بر اثر طوفان و گردباد با توجه به نوع ساخت و سازها تفاوت می کند که این موضوع دلالت بر ضرورت و اهیمیت نظارت فنی بر اجرای طرح ها و بناهای مسکونی دارد که باید با شدت و جدیت پیگیری و اجرایی شود.

استاندار در پایان بر لزوم ترویج فرهنگ بیمه در جامعه تاکید کرد و در این خصوص اظهار داشت: بیمه به مفهوم مصونیت بخشی نسبت به آینده است که باید در این خصوص فرهنگ سازی شود و تدبیر لازم صورت بگیرد تا با این حجم از حوادثی که در کشور اتفاق می افتد فرهنگ بیمه در جامعه ترویج و نهادینه شود.

کد خبر 2525178

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha