پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۶ فروردین ۱۳۹۴، ۱۰:۰۰

بروایه:

همایش الحره به مناسبت روز مادر در اهواز برگزار می شود

همایش الحره به مناسبت روز مادر در اهواز برگزار می شود

اهواز - دبیر همایش الحره گفت: در تکریم و تجلیل از مادران نمونه اهوازی، همایشی با عنوان الحره و با حضور شهردار اهواز در سینما هلال اجرا می شود.

عاطفه بروایه در گفتگو با خبرنگار مهر عنوان کرد: میلاد حضرت فاطمه الزهرا(س) بهانه ای برای تقدیر از مقام زن و مادر در جامعه است که گروه فرهنگی ما این فرصت را برای انجام یک همایش با این عنوان غنیمت شمرد.

بروایه ادامه داد: برای انتخاب آیتم های این برنامه تمام تلاش خود را انجام دادیم که نقش مادر، زحمت ها و فداکاری های او را به حضور تلقین کنیم.

وی با اشاره به دلیل انتخاب اسم همایش با عنوان «الحره» اظهار کرد: در میان مردم عرب خوزستان، به فرزندان صالح و انسان های با عزت می گویند که این پسر یا دختر، شیر یک زن آزاده را خورده اند و ما نیز عنوان این همایش را از این مثالی که خطاب به مادر است، انتخاب کردیم.

دبیر همایش الحره ادامه داد: کار فرهنگی می طلبد که ارگان های دولتی در کنار فعالان این عرصه حضور داشته و آنها را در خدمت به آرمان های فرهنگی جامعه همراهی کنند.

بروایه افزود: گروه ما نیز در این راستا خواستار حمایت سازمان های مربوطه برای برگزاری هر چه بهتر این همایش که با نام حضرت فاطمه(س) و مادران اهوازی است، هستیم.

وی در پایان گفت: همایش مادران نمونه اهوازی نقطه شروع فعالیت های فرهنگی مجموعه ای از زنان و فعالان این عرصه است.

 

کد خبر 2526648

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha