پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ فروردین ۱۳۹۴، ۱۰:۳۷

دبیری در گفتگو با مهر:

برای 16 تیمی شدن لیگ فوتسال لابی نکردم/ شمسایی بزودی جواب می‌دهد

برای 16 تیمی شدن لیگ فوتسال لابی نکردم/ شمسایی بزودی جواب می‌دهد

عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال می‌گوید برای 16 تیمی شدن لیگ برتر فوتسال لابی نکرده و تنها پیشنهاد آن را در کمیته فوتسال مطرح کرده است.

شهرام دبیری در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص تلاشش برای تبدیل لیگ ۱۴ تیمی فوتسال به لیگ ۱۶ تیمی و استفاده از نفوذ خود در هیات رئیسه فدراسیون فوتبال برای رسیدن به این هدف، اظهار کرد: من برای این موضوع لابی نکرده‌ام. تنها مرجعی که در این خصوص تصمیم می‌گیرد کمیته فوتسال است نه هیات رئیسه فدراسیون.

وی افزود: مسئولان تیم پایاسازه (این تیم امسال از لیگ برتر به لیگ دسته اول سقوط کرد) پیشنهاد دادند که فصل آینده لیگ ۱۶ تیمی شود. آنها این پیشنهاد را به صورت کتبی به کمیته فوتسال دادند و من هم این پیشنهاد را به صورت شفاهی در این کمیته مطرح کردم.

مدیرعامل باشگاه دبیری تبریز خاطرنشان کرد: من حتی این موضوع را به رئیس کمیته فوتسال نگفتم و آنرا با کارشناسان این کمیته در میان گذاشتم. در هر صورت چه اشکالی دارد این پیشنهاد را بدهیم؟ تیم پایاسازه از بخش خصوصی است و به نظرم باید از بخش خصوصی در فوتسال و فوتبال حمایت شود!

دبیری در پایان در پاسخ به این سئوال که «آیا وحید شمسایی پاسخ پیشنهاد سرمربیگری باشگاه دبیری را داده است یا خیر؟» گفت: خیر، ایشان تا پایان همین هفته جوابش را به ما خواهد داد. اگر شمسایی در تیم تاسیسات دریایی بماند ما چند گزینه دیگر مدنظر داریم که با آنها مذاکره خواهیم کرد.

کد خبر 2528740

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha