پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ فروردین ۱۳۹۴، ۵:۵۰

محققان اعلام کرده اند؛

ورزش کردن حتی در هوای آلوده هم مثمرثمر است

ورزش کردن حتی در هوای آلوده هم مثمرثمر است

محققان دانمارکی اعلام کرده اند که مزایای ورزش برای سلامت به مراتب بیش از مضرات احتمالی هوای آلوده بر سلامت است.

به گزارش خبرنگار مهر، یافته ها حاکی از آن است که آلودگی هوا نباید مانع از ورزش کردن افراد ساکن در شهرها در فضای آزاد شود.

«زورانا خووانوویک آندرسون»، استادیار مرکز اپیدمیولوژی دانشگاه، در این باره می گوید: «حتی برای آن دسته از افرادی که در آلوده ترین نواحی شهر زندگی می کنند، پیاده روی یا دوچرخه سواری در فضای باز به مراتب سالم تر از ماندن در خانه و عدم فعالیت است.»

وی در ادامه می افزاید: «البته ما همچنان به مردم توصیه می کنیم که در صورت امکان در فضاهای سبز، پارک ها و جنگل ها که آلودگی هوا کمتر است و به دور از جاده های شلوغ ورزش کنند.»

البته لازم به ذکر است که یافته های این تحقیق مربوط به دانمارک و سایر مناطق دارای میزان آلودگی مشابه می باشد و شاید در مورد شهرهای دیگر با میزان آلودگی بالاتر صدق نکند.

در این مطالعه بیش از ۵۲ هزار فرد بزرگسال در دو شهر بزرگ دانمارک مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفتند. سن این افراد بین ۵۰ و ۶۵ سال بود. بین سال های ۱۹۹۳ و ۱۹۹۷، شرکت کنندگان در مورد میزان فعالیت فیزیکی اش در فضای آزاد گزارش دادند.

تا سال ۲۰۱۰، ۵۵۰۰ نفر از این شرکت کنندگان فوت کرده بودند. میزان مرگ و میر در بین افرادی که ورزش کرده بودند در مقایسه با افراد غیرفعال ۲۰ درصد کمتر بود. این تفاوت حتی در مورد افرادی هم که در نواحی بسیار آلوده شهر زندگی می کردند نیز صدق داشت.

««درسون» در این باره می گوید: «غالباً آلودگی هوا به عنوان مانعی برای ورزش کردن تلقی می شود. اما در جوامع مدرن که چاقی و عدم تحرک سلامت انسان ها را در معرض خطر قرار داده، یافته های ما حتی از ورزش کردن در هوای آلوده هم دفاع می کند.»

کد خبر 2528793

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha