رضا یزدانی پیش از اعزام به رقابتهای جام جهانی ۲۰۱۵ آمریکا به خبرنگار مهر گفت: اصرار شخصی من برای حضور در رقابتهای جام جهانی، کمک و یاری تیم ملی بود چراکه احساس کردم می توانم به تیم ملی در این میدان بین المللی کمک کنم.
وی تصریح کرد: مدتهاست روند درمانی ام را با جدیت ادامه می دهم و خوشبختانه تا حد زیادی به سلامتی کامل رسیدم اما همچنان از ناحیه کمر با مشکل روبرو هستم. ضمن اینکه به هیچوجه نمی خواستم این مسابقات را از دست دهم و قصد داشتم به هر نحو ممکن به تیم ملی کمک کنم.
قهرمان کشتی جهان ادامه داد: برای حضور در جام جهانی با پزشکان معالج مشورت کردم و آنها نیز با معاینات دقیق و بررسی آزمایشات و تصاویر MRI ،حضورم در جام جهانی را بلامانع دانستند. البته باید همچنان در طول سفر به آمریکا از کمربند طبی استفاده کنم و در زمان پرواز و در هواپیما نیز هر از چندی بایستم و چند قدم پیاده روی کنم.
یزدانی در خاتمه گفت: کشتی ها سخت و پرفشاری را در برابر حریفان خواهیم داشت، اما به هر حال تیم ملی به نفراتی همچون من نیاز داشت و من هم با دل و جان برای کمک و خدمت به تیم ملی ایران وارد گود شدم.
به گزارش خبرنگار مهر، تیم ملی کشتی آزاد ایران بامداد امروز تهران را به مقصد مسکو ترک کرد تا سپس راهی لس آنجلس محل برگزاری رقابتهای جام جهانی کشتی آزاد ۲۰۱۵ آمریکا شد.
نظر شما