به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام احمد حمیدی چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به توجه ویژه شهرداری نسبت به ترویج فرهنگ عفاف و حجاب اظهار داشت: شهرداري تبریز ضمن توجه جدي به ترويج فرهنگ عفاف و حجاب در ميان كاركنان و پرسنل در سال ۹۴، نسبت به برنامه ريزي راهبردي در فضاهاي عمومي شهري خصوصا پارك ها و مساجد در راستاي اشاعه فرهنگ غني و اصيل اسلامي و ايراني قدم بر می دارد.
وی با اشاره به کسب مقام برترشهرداری تبریز در امر توسعه فرهنگ عفاف وحجاب در سال ۹۳، اظهارداشت: یکی از مهمترین مقولههایی که باید در عصر حاضر و با وجود تهاجمات فرهنگی متعدد از سوی دشمنان اسلام به آن بپردازیم عفاف وحجاب است.
حمیدی با اشاره به اقدامات معاونت فرهنگی واجتماعی در راستای ترویج فرهنگ حجاب و اهمیت آن در دین مبین اسلام افزود: برگزاری کلاس ها، نشست و همایش ها ابزاری برای رسیدن به فرهنگ عفاف و حجاب است.
معاون فرهنگی واجتماعی شهرداری تبریز تقدیر از بانوان شاغل شهرداری دارای حجاب برتر، اندیشیدن تمهیدات فرهنگی جهت افزایش انگیزه بانوان شاغل شهرداری برای رسیدگی به خانواده و فرزندان خود و همچنین ترویج فرهنگ ازدواج را از برنامه های معاونت فرهنگی شهرداری تبریز در بحث ترویج و توسعه فرهنگ حجاب و عفاف در یبین پرسنل عنوان کرد.
وی افزود: تلاش ما انجام اقدامات درون سازمانی است تا این فرهنگ در مجموعه ی شهرداری و در بین کارکنان آن نهادینه شود که این نیز از طریق آموزش و روشنگری محقق می شود.
حجت الاسلام حمیدی با اشاره به برگزاری مسابقه " عفاف و حجاب " هم زمان با سالروز میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) هدف از برگزاري اين مسابقه را ترويج فرهنگ اسلامي و گسترش آن در بين همکاران و آشنا نمودن همکاران با شخصیت حضرت فاطمه زهرا (س) واشاعه فرهنگ کتابخواني دانست.
وی ادامه داد: این مسابقه با استقبال گسترده بانوان همکار در مجموعه شهرداری روبرو و پاسخ های بسیاری از سوی مناطق وسازمانهای تابعه شهرداری دریافت شد که به نفرات برتر به قید قرعه جوایزی اهدا خواهد شد .
حمیدی در ادامه خواستار توجه جدي متولیان امر در فراهم ساختن بيش از پيش زمينه هاي معنوي در مجموعه هاي اداري و فضاهاي شهری و نمایان ساختن جلوه های زیبا در موضوع عفاف در فرهنگ عمومی جامعه شده و افزود: ضرورت دارد همه دستگاه های اجرایی به خصوص دستگاهه ای فرهنگی تلاش بیشتری برای تبیین و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه کنند.
نظر شما