پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۴ فروردین ۱۳۹۴، ۱۰:۴۱

مشهد مقدس میزبان دومین قطار گردشگران اروپایی می شود

مشهد مقدس میزبان دومین قطار گردشگران اروپایی می شود

مشهد-معاون گردشگری اداره كل میراث فرهنگی و گردشگری خراسان رضوی از ورود قطاری متشكل از گردشگران آمریكایی، اروپایی و آسیای شرقی به مشهد مقدس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از به گزارش روابط عمومی اداره كل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی، سیدجواد موسوی گفت: سال گذشته قطار عقاب طلایی متشكل از ده ها گردشگر اروپایی وارد مشهد شد و مسافران این قطار از جاذبه های گردشگری و نیز اماكن فرهنگی، تاریخی و مذهبی پایتخت معنوی ایران بازدید كردند.

وی با بیان اینکه به فاصله كمتر از شش ماه قطار دیگری متشكل از گردشگران آمریكایی، اروپایی و آسیای شرقی نیز طی روزهای آینده وارد مشهد می شود افزود: قطار گردشگران اروپایی ۲۰ فروردین امسال از کشور مجارستان و در ۲ گروه وارد کشور شدند.

وی بیان کرد:  این قطار ساعت ۱۷ روز سه شنبه ۲۵ فروردین ماه از تهران حركت و بامداد روز چهارشنبه ۲۶ فروردین وارد مشهد مقدس خواهد شد.

موسوی با بیان این که بازدید از حرم مطهر رضوی و اماکن تاریخی آن در راس برنامه‌های این گروه قرار دارد، افزود: بازدید از آرامگاه فردوسی از برنامه های پیش بینی شده برای این گروه در مشهد مقدس است.

وی افزود: مسافران این قطار پس از یک روز حضور در مشهد، پایتخت معنوی ایران را به مقصد طبس ترک و از آنجا به سمت بافق و یزد حرکت می‌کنند.

کد خبر 2533083

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha