پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۴ فروردین ۱۳۹۴، ۱۵:۰۱

لاریجانی:

مادران اصلی ترین سازندگان قدر و منزلت جامعه هستند

مادران اصلی ترین سازندگان قدر و منزلت جامعه هستند

قزوین- رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: مادران اصلی ترین سازندگان قدر و منزلت جامعه هستند از این رو نقش آنها در تعالی جامعه بی بدیل است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی لاریجانی در مراسم تشییع پیکر مادر نائب رئیس مجلس شورای اسلامی که ظهر دوشنبه با حضور مسئولان کشور و استانی و حضور پرشمار مردم قزوین برگزار شد، بیان کرد: مرحومه محبوبه سادات علوی از بیت عظیم القدر علوی و ابوترابی بودند که افتخار ترتبیت فرزندان شریف و پرافتخاری را برای این مرز و بوم داشتند.

وی با اشاره به نقش تربیتی مادران در جامعه بیان کرد: در طول تاریخ همواره قدر و منزلت  جوامع بستگی به نقش تربیتی مادران در جامعه داشته است که در این بین ایشان با انجام نقش تربیتی بی بدیل مادرانگی خود برای این مرز و بوم افتخار آفریدند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به زندگی پرهیزکارانه و انقلابی مرحومه علوی بیان کرد: یکی از جلوه های این زندگی انقلابی و پزهیز کارانه تربیت فرزندی چون سید علی اکبر ابوترابی بود که اسوه مقاومت در دوران اسارت و مبارزات این ملت بود.

این مسئول اظهار کرد: مبارزات سید علی اکبر ابوترابی و تربیت پرهیزکارانه مادر ایشان هرگز از ذهن و خاطره مردم ایران فراموش نخواهد شد.

لاریجانی ادامه داد: یکی دیگر از جلوه های تربیت این مادر بزرگوار تقدیم سید محمد حسن ابوترابی نائب رئیس مجلس است که به نوعی اسوه اخلاقی همه ما محسوب می شود و ما در طول دوران های مختلف از وجود ایشان بسیار استفاده کرده ایم.

وی در پایان افزود: سایر فرزندان ایشان نیز از افراد نمونه ، خدمت گذار و پرهیزکار هستند که مجموع این فرزندان نشان از حیات طیبه این مادر بزرگوار دارد از خداوند درخواست علو درجات و محشور شدن این شخصیت گرانقدر را با اولیا الله داریم.

همپنین داود محمدی در این مراسم بیان کرد: مسلما فوت ایشان برای همه مردم قزوین و کشور ضایعه ای محسوب می شود چرا که قزوین یکی از شخصیت های ارزشمند خود را از دست داد.

نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک گفت: این مصیبت تنها متوجه خاندان علوی و ابوترابی نیست بلکه همه مردم ولایت مدار کشور علی الخصوص مردم دلسوز و قدرشناس قزوین در این مصیبت شریک هستند.

این مسئول افزود: حضور پرشور مردم قزوین درتشییع پیکر این مادر گرامی نشان از قدرشناسی این مردم ولایی دارد که جا دارد از یکایک این عزیزان تشکر و قدردانی کنیم.

کد خبر 2533339

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha