به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به کربلا، ظهر سه شنبه در مراسمی با حضور مرتضی روزبه استاندار قزوین، علیرضا کشاورز رئیس اتاق بازرگانی و نبیل الانباری رئیس اتاق بازرگانی استان کربلا، فارس عبدالله مشاور استاندار کربلا، شکرالله طاهری سرکنسول ایران در استان کربلا دفتر اتاق بازرگانی و سازمان نظام مهندسی ساختمان قزوین در شهر کربلا افتتاح شد.
با راه اندازی این دفتر که در منطقه حی البلدیه در یکی از مناطق شاخص مرکزی شهر کربلا راه اندازی شده از این پس زمینه شناسایی نیازمندی های اقتصادی، تجاری و بازرگانی، ارتباط تجار و بازرگانان و زمینه سازی برای توسعه مناسبات تجاری و افزایش صادرات غیر نفتی از قزوین به این استان مذهبی و سایر مناطق کشور عراق فراهم خواهد شد.
نبیل الانباری رئیس اتاق بازرگانی استان کربلا در مراسم افتتاح این دفتر تجاری گفت: بسیار خرسندیم که شاهد گشایش دفتر تجاری استان قزوین در شهر کربلا هستیم و امیدواریم با این کار شرایط فعالیت های بازرگانی میان تجار دو استان بیشترشود.
الانباری بیان کرد: بسیار مایل هستیم تا تجار ایرانی بویژه بازرگانان قزوینی در شهر مذهبی کربلا حضور بیشتری داشته باشند و با توجه به نیازهای فراوان موجود و نیز گرایش مردم به کالاهای ایرانی می توان حجم زیادی از نیازهای اقتصادی را توسط استان شما تامین کرد.
مرتضی روزبه استاندار قزوین هم در این مراسم بیان کرد: امیدواریم افتتاح این دفتر شروعی برای کارهای بزرگتر و مهمتر و توسعه روابط باشد و از فرصت ایجاد شده برای شناسایی دیگر بازارهای کشور عراق که بسیار مستعد حضور کالاهای ایرانی استفاده کنیم.
استاندار قزوین تصریح کرد: قزوین با داشتن موقعیت صنعتی و کشاورزی و دانش فنی در بخش خدمات مهندسی قادر است بسیاری از نیازهای کشور عراق را تامین کند.
استاندار گفت: حضور یک تیم قوی مشاوره ای و نیز مدیریت توانمند برای پیگیری کارها در این دفتر ضروری است.
روزبه همچنین اظهارداشت: در گام بعدی مایلیم تا نمایشگاه فصلی و دائمی کالاهای ایرانی و بویژه استان قزوین را در کربلا برپا کنیم که امیدواریم دفتر اتاق بازرگانی قزوین پیگیر عملیاتی شدن این موضوع نیز باشد.
علیرضا کشاورز قاسمی رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی قزوین هم با اظهار خرسندی از راه اندازی این دفتر در کربلا گفت: این کار در راستای عملیاتی شدن تفاهم نامه ای است که چند سال قبل به امضاء رسید و خوشبختانه شاهد عملی شدن تعهدات قبلی هستیم.
وی گفت: با حضور موفق الزبیدی فردی توانمند در مدیریت دفتر اتاق انتظار داریم طرح های خوبی در استان کربلا توسط تجار استان قزوین اجرا شود.
نظر شما