پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۷ فروردین ۱۳۹۴، ۱۳:۳۹

کلنگ احداث پارک بانوان فرخ شهر بر زمین خورد

کلنگ احداث پارک بانوان فرخ شهر بر زمین خورد

فرخ شهر - کلنگ احداث پارک بانوان فرخ شهر با حضور مسئولان استانی و شهرستانی بر زمین خورد.

به گزارش خبرنگار مهر، کلنگ احداث پارک بانوان فرخ شهر با حضور رئیس شورای اسلامی فرخ شهر، مدیر کل بانوان استانداری چهارمحال و بختیاری، بخشدار فرخ شهر و... بر زمین خورد.

رئیس شورای اسلامی فرخ شهر در آئین کلنگ زنی این پروژه گفت: پارک بانوان در زمینی به وسعت شش هزار متر مربع احداث می شود.

حسین کاوه ادامه داد: این پروژه در منطقه پارک لاله فرخ شهر ساخته می شود و در این پروژه بخش های مختلف ورزشی وتفریح ساخته می شود.

وی اذعان داشت: فرخ شهر یکی از پر جمعیت ترین شهر های استان است که وجود یک پارک بانوان برای این شهر یک ضرورت به شمار می رفت.

وی تاکید کرد: شهرداری تمام تلاش خود را باید برای به بهره برداری رسیدن هرچه زودتر این پروژه انجام دهد تا هر چه سریع تر بانوان این شهر بتوانند در امنیت کامل به تفریح  و ورزش در این پارک بپردازند.

حسین کاوه

نشاط برای بانوان یک جامعه یک ضرورت به شمار می رود

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری چهارمحال و بختیاری نیز در این مراسم گفت: نشاط برای بانوان یک جامعه یک ضرورت به شمار می رود.

فاطمه دوستی با اشاره به اینکه نشاط در سایه امنیت یکی ضرورت برای بانوان جامعه به شمار می رود، اظهار داشت: باید تلاش شود محیط های فعالیت های ورزشی و تفریحی بیشتری برای بانوان در سطح استان احداث شود.

وی بیان کرد: هم اکنون موفقیت های امروز بانوان در حوزه های مختلف ورزشی، علمی، فناوری و... به برکت انقلاب اسلامی است.

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: پارک های بانوان یکی از محیط های مناسب برای بانوان به شمار می رود که موجب ایجاد نشاط و روحیه خوب در بانوان می شود.

کد خبر 2535593

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha