به گزارش خبرنگار مهر، حسین فرکی پس از پیروزی ۲ بر یک شامگاه پنجشنبه تیمش برابر پرسپولیس در جمع خبرنگاران حاضر در سالن کنفرانس خبری ورزشگاه آزادی گفت: بازی سخت و دشواری برابر تیم خوب پرسپولیس برگزار کردیم و مثل بازی با تراکتورسازی توانستیم به پیروزی برسیم. این هم به خاطر این بود که آنالیز خوبی از پرسپولیس داشتیم و می دانستیم نیمه دوم حریف خسته می شود.
وی افزود: خوشحالیم که پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا موقعیت خیلی خوبی دارد. آنها به این جهت که در لیگ موقعیت قهرمانی ندارند انگیزه بالایی برای این مسابقات ندارند. آنالیز ما این بود که پرسپولیس به خاطر حضور در لیگ قهرمانان آسیا مثل تراکتورسازی از خستگی بازیکنانش در نیمه دوم ررنج خواهد برد. به همین خاطر دیدید که در نیمه دوم تیم ما برتر میدان بود و موقعیت های زیادی داشتیم.
حسین فرکی در مورد اعتراضش به داوری گفت: من یک مورد به داور اعتراض داشتم و آنها روی گل اول ما بود که اعتقاد داشتم مهدی شریفی در موقعیت آفساید نبود اما کمک داور این گل را نپذیرفت. من موقعی اعتراض می کنم که مطمئن باشم درست تشخیص داده ام. در آن صحنه هم کمک داور اشتباه کرد.
سرمربی تیم فوتبال سپاهان در مورد نبودن محمدرضا خلعتبری گفت: توضیحات لازم را در این مورد داده بودم. اگر هم این دیدار با پرسپولیس نبود بازهم این تصمیم را در مورد خلعتبری می گرفتم. من به محمدرضا علاقمندن هستم و ایشان هم به من لطف دارد. با این حال برخی مسائل هست که باید رعایت شود.
وی افزود: ما چهار بازی سخت دیگر پیش رو داریم که باید آنها را هم با پیروزی به پایان برسانیم. ما باید با راه آهن و نفت مسجدسلیمان بازی کنیم و دو بازی دیگر هم داریم اما شانس سپاهان برای قهرمانی مثل بقیه مدعی هاست. آنچه که برای ما اهمیت دارد این است که بتوانیم تیم خودمان را برنده کنیم. اگر تیم ما در همه بازیها برنده شود دیگر نباید کاری به بقیه تیم ها داشته باشیم.
نظر شما