به گزارش خبرنگار مهر، علی محمدی بعد از ظهر یکشنبه در نشست مشترک سرکنسول های جمهوری اسلامی ایران در آستراخان روسیه و باتومی گرجستان در ساری با اشاره به اینکه گرجستان بعد از ۱۰ سال می خواهد کمیسیون مشترک اقتصادی با ایران را فعال کند گفت: ما نیز باید برنامه ریزی کنیم تا از فرصت موجود بهره گیری کنیم.
وی با بیان اینکه رایزن بازرگانی در آذربایجان نداریم بیان داشت: ایران در بسیاری از مناطق بدون رایزن بازرگانی فعالیت دارد و باید راست آزمایی داده ها را خود انجام دهیم.
محمدی به مشکل اساسی ویزا اشاره کرد و گفت: امید می رود در کمیسیون مشترک بحث انقباضی ویزا رفع شود.
صادرات ۴۵۰ میلیون دلار کالا از مازندران
محمد محمدپور رئیس سزمان صنعت و معدن مازندران میزان صادرات سالانه استان را بیش از ۴۵۰ میلیون دلار بیان کرد و گفت: بیشترین میزان صادرات حدود ۲۰۰ میلیون دلار شامل لبنیات است.
وی سیمان را اقلام دوم صادراتی استان برشمرد و گفت: سیمان مازندران در روسیه و قزاقستان برند مطرحی است.
وی با اشاره به اینکه سالانه ۶۰ میلیون دلار لوله و پروفیل صادر می شود و گفت: مازندران در زمینه ماهیان سردآبی، گرمابی و مرغ حرفهایی برای گرفتن دارد.
محمدپور تصریح کرد: مازندران در زمینه گل و گیاه امکان رقابت با کشوری مانند هلند را داراست و در زمینه صادرات خدمات فنی و مهندسی نیز قابلیتهای زیادی داریم.
محمدپور گفت: ۷۰ درصد تولید ام دی اف کشور در اختیار مازندران است و این استان در حوزه صنایع روشنایی، بزرگترین واحد ساخت صنایع روشنایی کشور در استان فعالیت دارد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران گفت: در زمینه تولید انواع مصنوعات پلاستیکی، کاغذ ونساجی نیز رتبه خوبی داریم و حاضریم میز مشترک گرجستان را در مازندران راه اندازی کنیم.
عبدالله مهاجر رئیس اتاق بازرگانی مازندران نیز خواستار توسعه تبادلات با گرجستان شد و بر رفع موانع فراروی تاکید کرد و گفت: به عنوان بخش خصوصی به سرمایه گذاری برد- برد توجه داریم و علاقمتد به حضور در بازار هدف این کشور هستیم.
نظر شما