پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۹:۱۵

رشیدیان:

۱۵ کیلوگرم طلای قاچاق در مرز کردستان کشف شد

۱۵ کیلوگرم طلای قاچاق در مرز کردستان کشف شد

سنندج – فرمانده مرزبانی کردستان از کشف و ضبط بیش از ۱۵ کیلوگرم طلای قاچاق در مرز این استان با کشور عراق خبر داد.

عزت الله رشیدیان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اقدامات نیروهای مرزبانی در استان کردستان بیان کرد: روز گذشته و به دنبال اقدامات صورت گرفته برای حراست از مرزهای استان کردستان یک محموله طلای قاچاق کشف و ضبط شد.

وی ادامه داد: با توجه به بازرسی های صورت گرفته در مرز مشترک استان کردستان با کشور عراق یک فرد دستگیر شد و از این فرد بیش از یک کیلوگرم طلای قاچاق کشف و ضبط شد.

فرمانده مرزبانی استان کردستان افزود: این فرد می خواست طلا را به صورت قاچاق وارد کشور کند که با هوشیاری و حضور به موقع نیروهای مرزبانی این فرد دستگیر و مقادیر طلای قاچاق نیز کشف و ضبط شد.

وی عنوان کرد: این میزان طلای قاچاق کشف شده شامل گردنبند، دستبند، النگو و ... بوده است که هم اکنون پرونده  فرد دستگیر شده به مراجع قضایی استان کردستان تحویل شده است.

رشیدیان با اشاره به هوشیاری و آمادگی نیروهای مرزبانی استان کردستان بیان کرد: نیروهای مرزبانی در استان کردستان به صورت شبانه روزی مشغول حراست از مرزهای این استان هستند و از تمامی ظرفیت های موجود برای تامین نظم و امنیت در کردستان استفاده می کنند.

وی در پایان گفت: جلوگیری از قاچاق کالا یکی از رسالت های مرزبانی است و خوشبختانه در این حوزه نیز طی سال گذشته اقدامات خوبی در مرزهای استان کردستان اجرایی شده است ولی انتظار می رود که سایر ادارات و سازمان های دولتی نیز در این زمینه مشارکت و همکاری داشته باشند.

کد خبر 2538765

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha