پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۱:۲۶

ترابی نژاد مطرح کرد:

رسانه های پلدختر توجه موثری به حوزه کتاب و کتابخوانی دارند

رسانه های پلدختر توجه موثری به حوزه کتاب و کتابخوانی دارند

پلدختر - فرماندار پلدختر نقش بسیار مهم رسانه های جمعی در ترویج فرهنگ کتابخوانی تاکید کرد و افزود: رسانه های ارتباط جمعی شهرستان توجه موثری به گسترش فرهنگ کتابخوانی دارند.

به گزارش خبرگزاری مهر، قدرت الله ترابی نژاد در جلسه انجمن کتابخانه های عمومی پلدختر گفت: بیش از ۵۰ درصد جمعیت شهرستان در روستاها زندگی می کنند که جهاد کشاورزی می تواند با توجه با  ظرفیت های خوبی که روستاییان  دارند نسبت به راه اندازی کتابخانه عمومی در روستاها اقدام کنند.

وی با بیان اینکه اساتید دانشگاه ها، کتاب های مرجع را به دانشجویان معرفی کنند افزود: متولیان با برگزاری مسابقات و اهدای جوائز زنان خانه دار را به امر مطالعه و کتابخوانی تشویق کنند.

ترابی نژاد با بیان این که مطالعه باید به عنوان یک ارزش نهادینه شود تصریح کرد: مطالعه کتاب و کتابخوانی بهترین راه افزایش اطلاعات و آگاهی بخشی افراد است.

وی ارتقا فرهنگ مطالعه در جامعه را نیازمند تلاش همگانی دانست و گفت: فرهنگ کتابخوانی باید در جامعه در راستای تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری اجرایی شود.

فرماندار پلدختر از مسئولان خواست برای گسترش فرهنگ کتابخوانی در بین افراد جامعه بیش از پیش تلاش کنند.

وی بر نقش بسیار مهم رسانه های جمعی در ترویج فرهنگ کتابخوانی تاکید کرد و افزود: رسانه های ارتباط جمعی شهرستان توجه موثری به گسترش فرهنگ کتابخوانی و دغدغه خاصی در این زمینه دارند.

ترابی نژاد نقش کتاب و کتابخوانی را در ارتقای بینش فردی انکار ناپذیر دانست و گفت: ازاخبار و مطالب منعکس شده می توان حضور موثر رسانه های جمعی را در نشست های انجمن کتابخانه های عمومی به خوبی مشاهده کرد.

وی با بیان این که ترویج مطالعه و کتابخوانی از جمله رسالتهای مهم رسانه های ارتباط جمعی است افزود: رسانه ها با تهیه گزارش ها و خبرهای متنوع در زمینه کتابخوانی بیش از پیش تلاش کنند.

فرماندار پلدختر گفت: با توجه به اینکه یکی از موثر ترین روش ها برای نهادینه کردن فرهنگ مطالعه توسعه کتابخانه ها و افزایش سرانه مطالعه در سطح جامعه است این امر نیازمند یک برنامه ریزی جامع و هدفمند است.

وی افزود: فرهنگ مطالعه و کتابخوانی باید در خانواده و از همان دوران کودکی در فرزندان نهادینه شود زیرا نهاد خانواده مهمترین عامل در افزایش سطح مطالعه است که می تواند ازهمان دوران آغاز و در مراحل بعدی از جمله مدرسه و دانشگاه، این فرهنگ در افراد نهادینه شود.

وی گفت: خانواده ها و مراکز علمی، فرهنگی  در رابطه با نهادینه کردن فرهنگ کتابخوانی وظیفه بسیار مهمی را بر عهده دارند.

ترابی نژاد افزود: کتاب باید در سبد کالای خانواده ها قرار گیرد و به عنوان یک ضرورت فرهنگی به مطالعه آن عادت کرده و به نوعی جزو مایحتاج روزمره خانواده محسوب شود.

فرماندار پلدختر یکی از عوامل توسعه یافتگی جوامع بشری را کسب علم و دانش و مطالعه دانست و گفت: امروزه فضای مجازی جایگزین کتاب و کتابخوانی شده و این مسئله افراد را از تلاش در این زمینه باز داشته است.

وی افزود: می توان با تبلیغ کتاب و کتابخوانی با برنامه ریزی هدفمند و جدی تهدیدهای فضای مجازی در این زمینه را به فرصت تبدیل کرده و اوقات فراغت جوانان را در جهت مطالعه کتاب غنی سازی کرد.

فرماندارپلدختر گفت: آموزش و پرورش و دانشگاهها باید راهکارهای لازم برای کاهش فاصله گرفتن افراد با کتاب ارائه دهند زیرا اگر فاصله فرد با مطالعه کتاب کاهش پیدا کند، آموختن علم و دانش سطحی می شود.

کد خبر 2538966

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha