به گزارش خبرنگار"مهر"، متن بيانيه به شرح زير است: پيروزي انقلاب اسلامي ايران با سعي و تلاش ملت ايران براي استقلال و وارهيدن از قيد و بندهاي وابستگي به شرق و غرب، در همان آغازين روزهاي عمر انقلاب اسلامي اين حقيقت را آشكار كرد و نقاب از چهره استعمار بركشيد و نشان داد كه آنچه دنياي استكبار و استعمار را را به رعب و وحشت مي اندازد همانا آگاهي يك ملت از جنايت و خيانتشان و جزم اراده براي رسيدن به استقلال و عزم راسخ يك ملت براي فرار از اسارت است.
عناد دشمنان با انقلاب يك روز به شكل جنگ، روزي به شكل تهاجم فرهنگي، روزي به قالب تحريم اقتصادي و اينك جنگي براي محروميت از دانش و فناوري هسته اي و ايجاد آپارتايد علمي نمود پيدا مي كند و عجيب آنكه دشمنان درهمه جبهه ها عده اي معلوم الحال بوده اند.
آمريكا، اسرائيل، انگليس، فرانسه و آلمان، كشورهايي كه طي دوران دفاع مقدس رژيم بعث عراق را به انواع سلاح هاي شيميايي و ميكروبي مجهز كردند تا بلكه اين موسي مبعوث در عصر فرعونيت مدرن را با سحر ساحران خويش از مهلكه به دركنند و چه ذليلانه در اين وادي باختند.
ما دانشجويان دانشگاه ها و طلاب حوزه هاي علميه كشور به عنوان قطره اي كوچك در درياي ملت ايران، درحالي كه از دستيابي فرزندان اين ملت به چرخه سوخت اتمي علي رغم تمامي محدوديت ها، محروميت ها، تحريم ها و كارشكني هاي دشمنان به خود مي باليم و ضمن اعلام حمايت همه جانبه خويش از اين دستاورد بزرگ و اعلان آمادگي خويش براي دفاع و پاسداري از آن، بيان ميداريم:
1ـ به كشورهاي اروپايي مذاكره كننده و همچنين شيطان بزرگ آمريكاي جنايتكار گوشزد مي كنيم و اعلام مي كنيم دست از لجاجت و درنده خويي برداشته و اين را به خاطر داشته باشيد كه آزموده را آزمون خطاست و مواجهه با ملت ايران بدون هيچ شك و شبهه اي نتيجه اي جز شكست براي شما نخواهد داشت و اين مردم در راهي كه انتخاب كرده اند مطمئن و استوارند.علي رغم دشمني هاي شما بدون هيچ كمكي از سوي سايرين و با توكل به خداوند متعال به دستاوردهاي بزرگي دست يافته است و اين بار نيز همچون گذشته به اهداف خويش نائل خواهد شد و شكست، زبوني، خواري و حقارت براي شما باقي خواهد ماند.
2ـ سخنان رئيسجمهور محترم در سازمان ملل متحد و اعلام آمادگي ايران براي گسترش روابط با شركت هاي دولتي و خصوصي ساير كشورهاي جهان، اين واقعيت را به خوبي آشكار مي سازد كه ايران در فضاي منطقي و به دور از خصومت و دشمني تنها در پي دستيابي به حق مسلم خويش است. ايران را به سلاح اتمي نيازي نيست زيرا بزرگ ترين و ارزشمند ترين سلاحها براي دفاع از اين مرز و بوم اعتقاد به عناصر كارآمدي است كه ذهن مادي شما قدرت هاي استكباري از درك و شناخت آن عاجز است. عناصري همچون ايمان ديني، ولايتپذيري، منطق مهدويت وانتظار فرج، نهراسيدن از مرگ و شهادتطلبي، سلاحهايي است كه پوزه دشمنان را در عرصههاي پيكار به خاك ماليده است.
3ـ آنچه امروز بشريت را تهديد ميكند، بهرهمندي قدرت هاي مستكبر از سلاحهاي هسته اي است كه بر خلاف موازين حقوقي از جمله پيمان NPT كه در آن بر خلع سلاح اين كشورها تأكيد شده است، هيچ گونه تمايلي براي از بين بردن اين سلاحها وجود ندارد. از آژانس بين الملي انرژي اتمي و ساير سازمان هاي بين المللي انتظار ميرود مطابق اين قوانين براي برقراري عدالت در برخوردهاي خود به خلع سلاح كشورهاي دارنده سلاح هسته اي از جمله اسرائيل اين فرزند نامشروع و و ناخلف دنياي استكبار اقدام كند.
4ـ از دولت ايران و به ويزه دستگاه سياست خارجي آن انتظار ميرود با حفظ مواضع مقتدرانه گذشته و ضمن جبران امتياز دهي هاي صورت گرفته در دولت سابق با توجه به عدم تمكين كشورهاي اروپايي و زياده خواهي هاي گستاخانه و بي شرمانه آنها نسبت به تعليق امتيازهاي داده شده نظير اجراي داوطلبانه پروتكل الحاقي، تعليق غني سازي و قطعه سازي تصميم عاجل را اتخاذ كند و در اين راستا راه اندازي مجتمع غني سازي نطنز از اولين خواسته هاي ماست كه بايد بدون هيچ گونه تأخيري صورت گيرد.
نظر شما