پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ آبان ۱۳۸۴، ۱۵:۰۳

در نامه اي ازسوي 147 نماينده به رئيس قوه قضاييه؛

نمايندگان مجلس از عملكرد ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادي انتقاد كردند

نمايندگان مجلس از عملكرد ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادي انتقاد كردند

147 نماينده مجلس شوراي اسلامي در نامه اي به آيت الله هاشمي شاهرودي عمكرد ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادي را موثر و كافي ندانستند. اين نامه به هيات رئيسه مجلس تقديم شد.

به گزارش خبرنگار پارلماني "مهر"، متن اين نامه بدين شرح است: نظر به اين كه اين روزها موضوع مبارزه با مفاسد اقتصادي يكبار ديگر مورد توجه افكار عمومي، محافل سياسي و رسانه ها قرار گرفته است، بر خود لازم مي دانيم به عنوان نمايندگان ملت نكاتي را خدمت جنابعالي تقديم مي كنيم:

1- دغدغه فرار سرمايه ها مورد تقدير و حمايت ما نيز هست اما ربط دادن موضوع فرار سرمايه ها به مبارزه مفاسد اقتصادي يك بحث غير علمي و مردود است. همانطور كه در بند 2 از فرمان 8 ماده اي رهبر معظم انقلاب در اين باره تصريح دارد، مبارزه با فساد موجب امنيت اقتصادي و اطمينان كساني است كه مي خواهند فعاليت سالم اقتصادي داشته باشند. توليد كنندگان اين كشور خود نخستين قربانيان فساد مالي و اقتصاد ناسالم اند.

2- ما به نمايندگي از اين ملت نجيب و شرافتمند، مصرانه از شما مي خواهيم مساله معرفي محكومان پرونده هاي مفاسد اقتصادي را بي اهميت ندانيد. معرفي نكردن مفسدان اقتصادي نه تنها سوءاستفاده كنندگان از امكانات حكومتي را جري تر و ابتلا به فساد را كم خطر و سهل مي كند، بلكه اعتماد عمموي به سلامت نظام را نيز هرچه بيشتر مي كاهد. معرفي مفسدان اقتصادي هم اثر تنبيهي دارد و هم اثر پيشگيرانه و نيز باعث مي شود اكثريت مديران سالم و پاك دست در نزد افكار عمومي از معدودي امتياز طلب فاسد و انحصار جو متمايز شوند. به راستي آبروي نظام مهمتر است يا آبروي عده اي فاسد زياده خواه و پر مدعا؟!

3- ما و قريب به اتفاق موكلانمان، عملكرد ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادي را موثر و كافي نمي دانيم و معتقديم در اجراي فرمان 8 ماده اي مقام معظم رهبري به سران سه قوه درباره مفاسد (مورخ 10/2/1380) همت لازم به كار نرفته است.

4- اكنون كه دولت مردمي و تازه نفس، عزم خود را براي مبارزه با مفاسد اقتصادي و خشكاندن ريشه هاي فساد و امتياز طلبي اعلام كرده است، ما نمايندگان ملت نيز آمادگي كامل خود را براي بررسي و تصويب لوايح قواي محترم قضاييه و مجريه با هدف رفع موانع قانوني در راه مبارزه موثر، قاطع و دقيق با مفاسد اقتصادي و نيز بسترسازي قانوني براي افزايش امنيت اقتصادي اعلام مي كنيم و يكبار ديگر خود و همه مسوولان نظام را به اجراي فرمان 8 ماده اي رهبر معظم انقلاب فرامي خوانيم و فرازي اين فرمان تاريخي را يادآوري مي كنيم:  تسامح در مبارزه با فساد، به نوعي همدستي با فاسدان و مفسدان است.

کد خبر 255949

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha