به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ فرخي صبح پنج شنبه در اين رابطه به خبرنگاران گفت: در پي گزارش رسيده مبني بر اين که فردي در پوشش مسافرت خانوادگي همراه خانمي با يک دستگاه سمند قصد انتقال مقاديري موادمخدر از برازجان و توزيع آن در استان هاي ديگر را دارد، بلافاصله موضوع در دستور کار پليس مبارزه با موادمخدر استان و شهرستان پلدختر قرار گرفت.
وي افزود:مأموران با انجام اقدامات پليسي و اطلاعاتي، سمند حامل مواد مخدر را شناسايي و با اجراي ايست بازرسي در محور ورودي پلدختر خودرو را توقيف کردند.
اين مقام مسئول بيان داشت: در بازرسي به عمل آمده از سمند مقدار ۸۲۸ گرم مواد مخدر صنعتي از نوع شيشه کشف و راننده خودرو به همراه يك زن دستگير و تحويل مراجع قضايي شدند.
قرص هاي مخدر در ناوداني مغازه
رئيس پليس مبارزه مواد مخدر استان لرستان همچنین از کشف مقاديري قرص و شربت مخدر در ناوداني مغازه دو سوداگر مرگ در شهرستان خرم آباد خبر داد.
سرهنگ فرخي در تشريح اين خبر گفت: در پي كسب اطلاعاتي مبني بر تهيه و توزيع قرص هاي مخدر غير مجاز توسط دو متخلف در مغازه اي در يكي از محله هاي خرم آباد بلافاصله عوامل پليس مواد مخدر استان با انجام تحقيقات گسترده و کارهاي اطلاعاتي، طي عملياتي دو متخلف را شناسايي و دستگير كردند.
وي افزود : در بازرسي از مغازه متهمان ۳۲۰ عدد قرص و ۱۲۰ گرم شربت مخدر كه به صورت ماهرانه اي در ناودوني مغازه جاسازي شده بود كشف و ضبط شد.
سرهنگ فرخي اظهار داشت: دو سوداگر مرگ همراه موارد مكشوفه تحويل مراجع قضائي شدند.
نظر شما