پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۲:۴۰

رضایی بابادی:

طرح منطقه آزاد شهرستان قصرشیرین با جدیت دنبال می شود

طرح منطقه آزاد شهرستان قصرشیرین با جدیت دنبال می شود

کرمانشاه- استاندار کرمانشاه با اشاره به ظرفیت های شهرستان قصرشیرین گفت: طرح منطقه آزاد این شهرستان با جدیت دنبال می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم رضایی در جلسه ای که با حضور وزیر اقتصاد و دارایی در اداره کل امور مالیاتی استان کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: استان کرمانشاه از ظرفیت های خوبی در بخش های مختلف برخوردار است که باید با برنامه ریزی و تلاش از این ظرفیت ها بهره برداری شود.

وی با بیان اینکه به دنبال اجرای طرح جامع استقرار مجموعه ادارات به کمک شهرداری، راه و شهرسازی و ساماندهی رفت و آمدهای مردم هستیم، گفت: همچنین توسعه صادرات و صنعت استان از دیگر مواردی است که به شکل جدی دنبال می شود.

استاندار کرمانشاه همچنین با اشاره به اینکه هم اکنون 50 درصد صادرات کشور از طریق مرز پرویز خان صورت می گیرد، گفت: طرح منطقه آزاد قصرشیرین نیز به شورای عالی منطقه آزاد برده شده و با این هدف پیش می رویم که این شهرستان را به یک منطقه آزاد و جایی برای توسعه صادارت تبدیل کنیم.

رضایی در پایان بر تسریع در اجرای پروژه ها در استان کرمانشاه تاکید کرد.

نماینده مردم قصرشیرین، سرپلذهاب و مجلس شورای اسلامی در مجلس نیز در ادامه، اظهار داشت: مردم استان کرمانشاه طی هشت سال دفاع مقدس در زمان جنگ رشادت های بسیاری از خود نشان داده و خسارت های زیادی را متحمل شدند.

فتح الله حسینی افزود: اکنون وظیفه همه ما این است که در راستای توسعه این استان و رفع محرومیت ها تلاش ویژه ای داشته باشیم.

وی با اشاره به مشکلات استان در زمینه های مختلف، گفت: در حوزه مالیاتی نیز هم اکنون با مشکلاتی مواجه هستیم که انتظار داریم برطرف شوند.

ضمن قدردانی از وزیر اقتصاد که اولین سفر خود در سال 94 را به استان کرمانشاه داشته است، ابراز امیدواری کرد که این سفر دستاوردهای خوبی برای استان داشته باشد.

کد خبر 2560279

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha