پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۶ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۱:۲۵

پورپناهی تاکید کرد؛

سرمربی تیم شهرداری اردبیل تغییر نخواهد کرد/ حمایت ویژه از ربیعی

سرمربی تیم شهرداری اردبیل تغییر نخواهد کرد/ حمایت ویژه از ربیعی

اردبیل – مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری اردبیل با اشاره به موفقیتهای تیم شهرداری اردبیل با حضور محمد ربیعی تاکید کرد که وی به عنوان یکی از مربیان با دانش حتما در فصل آینده همراه تیم خواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر، باباک پورپناهی پیش از ظهر یکشنبه در جلسه بررسی وضعیت تیم شهرداری اردبیل اضافه کرد: به عنوان مدیرعامل باشگاه حمایت ویژه ای از ربیعی خواهم داشت و تیم را نیز براساس اهداف و برنامه های وی آماده خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه تیم شهرداری اردبیل با تلاش های این مربی جوان و با دانش امروز موفقیتهای خوبی را کسب کرده است، ادامه داد: تیم شهرداری در نیم فصل اول لیگ امسال به دلیل برخی مشکلات و عدم ساماندهی مناسب شرایط مطلوبی نداشت، ولی در نیم فصل دوم با هدایت ربیعی و حمایت های ویژه هواداران و مردم شرایط آرمانی را کسب کرد.

مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری اردبیل در ارتباط با تصمیم لیگ مبنی بر ۲۰ تیمی شدن لیگ دسته یک کشور در فصل آینده و برنامه های تیم شهرداری در این زمینه ادامه داد: تلاش می کنیم که برای سال آینده برنامه ریزی مبسوطی را برای حضور پرقدرت در لیگ داشته و تیمی را آماده کنیم که در حد و اندازه صعود به لیگ برتر باشد.

وی همچنین با اشاره به نامه وزارت کشور مبنی بر عدم تیم داری حرفه ای شهرداری های کشور اضافه کرد: در این خصوص دغدغه های جدی در بین شورا و مجموعه شهرداری برای حل این موضوع پیش آمده بود.

پورپناهی با بیان اینکه در تلاش هستیم این بحث را با یافتن راهکار خوب به نفع فوتبال استان به پایان برسانیم، یادآور شد: تمام دغدغه ما این است که از تیم شهرداری بیشترین حمایت صورت گیرد.

وی در عین حال با تاکید بر اینکه اگر این مهم از نظر قانونی میسر نشود، واگذاری به بخش خصوصی را مد نظر خواهیم داشت، یادآور شد: تلاش می کنیم که این تیم که هم اکنون متعلق به مردم است در شهر اردبیل بماند، ضمن اینکه ما مصمم هستیم که در صورت عدم واگذاری به بیشترین حالت ممکن حمایت کنیم.

وی با بیان اینکه شورا و شهرداری تمایل دارند کمه همچنان از این تیم حمایت کنند، تصریح کرد: ظرفیتی از طریق این تیم در اردبیل ایجاد شده امروز شاهد شور و نشاط اجتماعی حاصل از بازی های این تیم در جامعه هستیم که اعتقاد داریم این نشاط را نمی توان با چیزی عوض کرد.

کد خبر 2562237

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha