پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۶ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۵:۴۵

رمضانی خبرداد:

قنات بلده فردوس و صنعت حوله بافی خراسان جنوبی در راه جهانی شدن

قنات بلده فردوس و صنعت حوله بافی خراسان جنوبی در راه جهانی شدن

بیرجند- مدیرکل میراث فرهنگی خراسان جنوبی گفت: رئیس دفتر منطقه‌ای یونسکو در ایران با حضور خود در خراسان جنوبی قول پیگیری برای ثبت جهانی قنات بلده فردوس و صنعت حوله بافی استان را داده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن رمضانی ظهر یکشنبه در کارگروه میراث فرهنگی خراسان جنوبی اظهارکرد: با ارائه راهکارهای موثر از سوی دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو و رئیس دفتر منطقه‌ای یونسکو در ایران، حوله بافی خراشاد و قنات بلده فردوس درآینده نزدیک ثبت جهانی می‌شوند.

وی با بیان اینکه میراث فرهنگی خراسان جنوبی قابلیت معرفی به دنیا را دارد، افزود: برخی از میراث فرهنگی خراسان جنوبی در دنیا منحصر بفرد است.

مدیرکل میراث فرهنگی خراسان جنوبی با بیان اینکه در تعطیلات نوروزی سال جاری سه میلیون و ۳۷ هزار نفر از جاذبه‌های گردشگری خراسان جنوبی بازدید داشته اند، افزود: از این تعداد بیش از یک میلیون نفر در استان اسکان یافته اند.

رمضانی بیان کرد: درسال گذشته تعداد تورهای گردشگری به خراسان جنوبی ۱۰۰ درصد افزایش یافته است و در چند روز گذشته خراسان جنوبی نیزمیزبان یک تیم گردشگری از کشور لیتوانی بوده است.

مدیرکل بنیاد مسکن خراسان جنوبی نیز در این کارگروه اظهارکرد: در چند سال گذشته ساماندهی بافت با ارزش روستایی در دستور کار قرار گرفته است که تاکنون بافت با ارزش روستای خور از توابع شهرستان خوسف، فورگ از شهرستان نهبندان و چنشت از توابع شهرستان سربیشه در دستور کار قرار گرفته است.

علی اصغر آسمانی مقدم بیان کرد: درحال حاضر اجرای طرح هادی روستایی در شش روستای هدف گردشگری استان در حال اجراست.

کد خبر 2562631

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha